A Disney és a Marvel Studios annyi vasat tart a tűzbe, amennyi a kezükbe fér. Az egyik ilyen van történetesen egy újabb Disney+-ra készülő Marvel-sorozat lesz, ezúttal az eredetileg 1964-ben debütált Wonder Man karaktere lesz a főszereplő. És most már azt is tudni lehet, hogy ki fogja őt játszani!

Wonder Man eredeti neve Simon Williams, aki egy gazdag iparmágnás fia. Apja vállalata a hadiiparban tevékenykedik, de esélye sincs a sokkal sikeresebb Stark Industries-zel szemben. Amikor Simon egy kísérletben szupererőre tesz szert, szembeszáll Vasemberrel és a Bosszúállókkal, de később ő maga is csatlakozik a soraikba.

Egyelőre szó szerint semmit sem lehet arról tudni, hogy a sorozat mennyire követi majd a képregényes sztorit, valószínűleg csak lazán kötődik majd hozzá. Azt viszont lehet tudni, hogy a Mandarin nevű gonosztevő kulcsfigura lesz a történetben, őt ezúttal is Ben Kingsley fogja alakítani, aki korábban már a Vasember 3-ban és a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája moziban is magára öltötte a szerepet.

És, hogy ki fogja alakítani magát, Wonder Mant? A legfrissebb hírek szerint Yahya Abdul-Mateen II (galériánkban). Az ő szerepvállalása már csak azért is érdekes, mert korábban már két képregényes filmben is szerepelt: az Aquamanben (és annak készülő folytatásában), illetve a Watchmenben is láthattuk már. Most viszont a jelek szerint átpártol a Marvelhez.