Az Utódlás lezárása után befutott az HBO Max következő “nagy dobása”, Az idol, amelyet bár a cannes-i filmfesztiválon tapsviharral fogadott a közönség, úgy tűnik, hogy az előfizetőket sokkal inkább elborzasztotta.

Az már most borítékolható, hogy Sam Levinson és Amy Seimetz sorozata a megbotránkoztatásra hajt, ehelyett azonban nagyon hamar köznevettség tárgyává vált, mindez pedig határvadásznak nevezhető jelenetek miatt.

Az epizód sokkoló pillanatai között volt, Lily-Rose Melody Depp, meztelenkedése egy fotózás során, egy maszturbálós jelenet, ahol egyszerre fojtogatta is magát, és a záró felvétel, amelyben a Depp által alakított Jocelyn fényűző otthonában ülnek, ahol Tedros azt mondja a lánynak, hogy “szerinte fogalma sincs, hogy kell b@szni az énekesi teljesítménye miatt”. Ezt követően Tedros egy övet teker a lány arcára, majd alig hagyja őt levegőhöz jutni, végül azt mondja neki, hogy “most énekeljen”.

“Bárki is írta ezt a műsort, azonnal ki kell rúgni” - írja egy bizonyos Honeymoononika nevű felhasználó a Twitteren, ezt a nézetet pedig többen is osztották a hozzászólók között.

Mindemellett sokan egyszerűen nevetségesnek találták, hogy Jocelyn karaktere gyakorlatilag egymás után gyújt rá. “Csak tíz percet néztem belőle, de azt kell mondjam, hogy nagyon szörnyű” - írja Joejoema20xpack a Twitteren.

48 Az idol  (2023)

dráma | erotikus

Egy guru és egy modern kori szekta vezetője bonyolult kapcsolatba kerül egy feltörekvő popbálványával. több»