Scott Pilgrim ismét nekivág a világnak egy új anime sorozatban, ami november 17-én érkezik a Netflixre.

Bryan Lee O'Malley képregényei alapján, amelyekből a 2010-es évek elején élőszereplős film is készült, a Scott Pilgrim rákapcsol visszahozza főszereplőt: Scottot, Ramona Flowerst és a hét gonosz exét. És ahogy azt már korábban bejelenetették, a film eredeti szereplőgárdájával forognak majd a képsorok.

Michael Cera visszatér a Sex Bob-Omb 23 éves basszusgitárosaként, Mary Elizabeth Winstead Ramonaként, Kieran Culkin Wallace Wellsként, Anna Kendrick Stacey Pilgrimként, Brie Larson Envy Adamsként, Alison Pill Kim Pineként, Aubrey Plaza Julie Powersként, Johnny Simmons fiatal Neilként, Mark Webber Stephen Stillsként, Ellen Wong Knives Chauként, valamint Satya Bhabha, Chris Evans, Brandon Routh, Jason Schwartzman és Mae Whitman a gonosz exekként. A sorozat a Science SARU anime stúdiójában készült, O'Malley és BenDavid Grabinski forgatókönyve nyomán, a zenét pedig az Anamanaguchi (Scott Pilgrim vs. the World: The Game) és Joseph Trapanese szerezte. 

A Scott Pilgrim első, 2004-es megjelenése óta hűséges követőkkel szerzett magának. A Scott Pilgrim rákapcsol a címszereplőt követi, aki beleszeret a New York-i Ramona Flowersbe. De annak érdekében, hogy randizhasson vele, mind a hét gonosz exét le kell győznie. Ezt követően azonban még bonyolultabbá válnak a dolgok…

Ha kíváncsi vagy a történetre, és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor a Mafab oldalán található “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintva már nézheted is!

akció | animáció | kaland

A nagysikerű kultfilm, a Scott Pilgrim a világ ellen folytatása anime sorozat formájában az eredeti sztárok, köztük Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans és Anna... több»