1997. július 22-én debütált Eiichiro Oda ONE PIECE című regénye a Weekly Shōnen Jump antológia magazinban. Az elmúlt 26 év alatt a szeretett mangából hosszú ideje futó anime-sorozat, 15 animációs film, 40 videojáték és végre - a mai nappal - az első élőszereplős adaptáció is megjelent!

A sorozat a Netflixen augusztus 31-én, azaz ma debütál és, ha van előfizetésed a streaming szolgáltatóhoz, akkor az adatlapon található ikonra kattintva már nézheted is!

Az utolsó trailerben megismerhettük Monkey D. Luffyt (Iñaki Godoy), a gumibőrű tinédzsert, aki elindul, hogy a kalózok királya legyen. Miközben meghódítja a tengert, Luffy egy szedett-vedett csapatot toboroz a fedélzetre, köztük Roronoa Zorot (Mackenyu), Namit (Emily Rudd), Usoppot (Jacob Romero) és Sanjit (Taz Skylar).

A magukat Szalmakalapos kalózoknak nevező Luffy és bandája szigetről szigetre hajózik, hogy a titokzatos kalózkapitány kincsét keressék. Természetesen egyetlen kaland sem megy simán. A küldetésük során a Szalmakalaposok veszélyes riválisokba ütköznek, akik a kincs megszerzésének útjába állnak. 

A rajongók által kedvelt franchise a megjelenése óta 516,5 millió példányban kelt el - ezzel Oda minden idők 10. legkelendőbb regényírója lett. Ahogy a rajongóknak írt levelében írja: "Már most szórakoztató látni a reakciók hullámzását minden egyes információ megjelenése után. És maga a tény, hogy a ONE PIECE élőszereplős adaptációja hét évvel ezelőtt fogant meg, vad dolog!"

Az új sorozat executive producereként Oda fontos szerepet játszott az adaptáció elkészítésének teljes folyamatában, a szereposztástól a gyártásig.

"Mostanra már annyira szeretem ezt a produkciós csapatot és a szereplőket, hogy alig várom, hogy megkapják a megérdemelt elismerést a világ minden tájáról" - írja. Az anime rajongói néhány ismerős hangot is hallhatnak majd az új sorozatban, ugyanis az eredeti ONE PIECE szinkronszínészei a japán változatban újra eljátszák a szerepüket!

A ONE PIECE-ben számos új név, fiatal tehetség mellett olyan nagy öregek is felbukkannak, mint Vincent Regan vagy Langley Kirkwood.

Szóval, fel a szalmakalapokkal, mert a ONE PIECE premierje kikötött a Netflixen!

81 One Piece  (2023)

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Eiichiro Oda betselling adatpációjának élőszereplős feldolgozása a Netflixen. több»