Mától a Netflixen: Ez az új vígjáték meg fogja melengetni a szíved

A Hatalmas csábítás egy igazán másfajta "romantikus" film, amely nem arról szól, hogy valaki megpróbálja meghódítani a neki tetsző személyt, hanem egy egész faluról, amelynek bonyolult tervet kell végrehajtania egy orvos elcsábítására...Hát, ez izgalmasan indul!

A Hatalmas csábítás a komédia és a dráma elegye, amelyben a mexikói szellemesség és a felejthetetlen karakterek kerülnek előtérbe.

Ez a történet a győzelemről, a növekedésről, az összefogásról szól, és arról, hogy a nehézségek, a szegénység és a lehetőségek hiánya hogyan készteti az embereket arra, hogy elhagyják otthonukat egy jobb élet reményében, de arra is, hogy kreatívak legyenek és együtt dolgozzanak azért, hogy megvédjék azt, amit a legjobban szeretnek.

A Celso R. García rendezésében készült film folytatja a Netflixen a jó mexikói filmek sorát, amelybe Jonás Cuarón Chupa című filmje (a chupacabra legendájáról) és Ernesto Contreras El último vagón/Ahol a sínek véget érnek című alkotása is beletartoznak.

A történet tele van nosztalgiával, vicces és nagyszerű pillanatokkal. Mindez egy kis szigeten játszódik, amelyet a világ többi része elfelejtett, és ahol a lakosok számára már nincs munka, de a kétségbeesés közepette a közösség összefog, és elkezd együtt dolgozni, hogy megfordítsák a helyzetet, és végre a saját szerencséjük kovácsaivá váljanak.

A főszereplők

Guillermo Villegas, egy férfit alakít, aki szerelmes a városába és a közösségébe, ezért elhatározza, hogy tervet készít, hogy visszahozza az életet a helyre és új munkalehetőségeket teremt. Villegas mellett Yalitza Aparicio, a Roma (Alfonso Cuarón 3 Oscar-díjas filmje) sztárja.

A sztori

Miután az iparosodás véget vetett a gazdasági tevékenységnek, és kiábrándultsággal töltötte el Santa María del Mar halászszigetének lakóit, sorsuk hamarosan megfordul, amikor a faluban egy halcsomagoló üzem létesül. Az egyetlen követelmény az üzem beindításához: egy orvost kell meggyőzni, hogy költözzön a szigetre.

Germán, a sziget vezetője szembesülve azzal, hogy elveszítheti otthonát, elhatározza, hogy összefogja az egész falut és  mozgósítja a falubelieket, hogy segítsenek "elcsábítani" a városi orvost, Mateót, aki meglepődve tapasztalja, hogy véletlenül éppen az általa szeretett amerikai foci a helyi sport, vagy hogy kedvenc indiai étele Santa Maríában klasszikusnak számít. Germán és a város többi lakója számára nincsenek határok, ha Mateo elcsábításáról és Santa María del Mar újjáélesztéséről van szó.

Meg kell győzniük a városi orvost arról, hogy Santa María városa paradicsomi hely, tele élettel és varázslattal, hogy Mateó hátrahagyjon mindent, amit ismer, és elfogadja, hogy állandó orvosa legyen a falucskának és ezzel elősegíthesse a csomagolóüzem megnyitását.

Ha kedvet kaptatok és van előfizetésetek, a film mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva már streamelhetitek is!

vígjáték

Amikor egy elfeledett halászváros szerencséjének fellendítésére kínálkozik egy hatalmas lehetőség, a város lakói nekilátnak, hogy trükközve megvalósítsák azt. több»