Ritmusra - Olaszország: egy versenyshow, amely inkább boombox, mint ballada, inkább Cardi B, mint Celine Dion. 

Képzeld el A Hang énektechnikáját amint találkozik America’s Got Talent nyers tehetségével mindez lenyűgöző olasz helyszíneken. 

A műsor házigazdái az olasz hip-hop következő generációját keresik Rómából, Nápolyból és Milánóból, melyek az olasz rap bölcsőjének számítanak. A showműsor győztese 106 000 dollárt vihet haza. A verseny során a fiatal olasz rapperek szabad stílusú énekléssel, rap csatákkal és eredeti dalok készítésével bizonyítják tehetségüket. A műsorban a három bíróhoz az olasz rap kiemelkedő képviselői is csatlakoznak.

Az úttörő tehetségkutató show, amely követi és támogatja a feltörekvő zenészeket, olyan olasz rappereket mutat be, mint Fabri Fibra, Geolier és Rose Villain, akik olyan helyi művészeket keresnek, akik majd maradandó nyomot hagynak az olasz rap színtéren.

Ha szívesen megnéznéd a műsort és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a sorozat mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

zenés

Az zenei versenyműsorban Fabri Fibra, Geolier és Rose Villain Róma, Nápoly és Milánó utcáit járják, hogy megtalálják a következő olasz rap szupersztárt. több»

Rendező: Alessio Muzi
Szereplők: Fabri Fibra, Geolier, Rose Villain