Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (április 29-május 5)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten sem pihennek - folytatódik a Hacks - A pénz beszél című sorozat a harmadik évadával, Jeff Daniels főszereplésével érkezik a Talpig férfi című produkció, valamint egy vadonatúj tartalommal bővül a  Star Wars világa, amiben sokmindent megtudhatunk a Galaktikus Birodalomról. Listánkban leginkább az egyes szolgáltatók kiemelt premierjeire összpontosítottunk, természetesen ez nem minden - a teljes kínálatot itt találjátok. Minden újdonság egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

vígjáték

Apple TV+

A harmadik évadban itt az ideje, hogy kibéküljünk a múlt hibáival és az izgalmas újdonságokkal. A jelenben az idősebb Maximo (Derbez) visszatér egy olyan Las Colinasba, amelyet... több»

A jelenben az idősebb (ám nem mindig bölcsebb) Máximo egy olyan Las Colinasba tér vissza, amelyet már nem ismer fel. Míg 1985-ben a fiatalabb Máximo folytatja a felfelé vezető utat a sikerlétrán, miközben potenciálisan veszélybe sodorja mindazokat a kapcsolatokat, amelyekért oly keményen dolgozott.
#5

dráma

Amazon Prime Video

Sophie, a 40 éves elvált anya dacol a hőséggel, hogy lányával együtt elmenjen Coachellára, miután apja lemondja a közös utazásukat.

A romantikus film főszereplője Anne Hathaway, aki egy egyedülálló anyát alakít, aki románcba bonyolódik egy híres fiúbanda egyik tagjával. A sorozat Robinne Lee azonos című regényének adaptációja.
#4

akció | animáció | kaland | rövidfilm

Disney+

Egy bosszúszomjas fiatal nő és egy volt Jedi különböző korszakokban keresi az útját a könyörtelen Galaktikus Birodalomban. több»

A sorozatban két karakter útját követhetjük nyomon - a fiatal Morgan Elsbeth kalandjait ismerhetjük meg és az egykori jedi, Barriss Offee története is feltárul a nézők előtt.
#3

24 Talpig férfi  (2024)

(2)

dráma

Netflix

A sorozat története egy atlantai ingatlanmogult követ nyomon, aki csőddel néz szembe, így megpróbálja megvédeni birodalmát azoktól, akik megpróbálnak tőkét kovácsolni a... több»

A minisorozat főszereplője Jeff Daniels, aki egy ingatlanmogult alakít, aki csődbe megy, majd mindent bevetve próbálja megvédeni magát a nyerészkedők előtt. A sorozat Tom Wolfe azonos című regényének adaptációja.
#2

dráma | vígjáték

HBO Max

A sikert követően Deborah és Ava külön utakra térnek, főként, hogy a fiatal író kihasználja új lehetőségeit. több»

Deborah hatalmas sikerét és Ava elbocsájtását követően a harmadik évad egy évvel a második évad lezárása után folytatódik. Miközben Deborah meglovagolja feltámadt hírneve hullámait, Ava igyekszik berobbanni Los Angelesben és munkát találni.
#1

79 Legeslegjobb barátok  (2023)

(3) (2)

animáció | családi

Mozikban | Telekom TVGO

A Toy Story Oscar-díjra jelölt íróinak eredeti ötlete alapján készült The Inseparables Don, a határtalan fantáziájú, elszökött bábu és DJ Doggy Dog, egy elhagyott, barátra... több»

Itt az új animációs film a Toy Story alkotóitól. A történetben megismerhetünk egy féktelen fantáziával megáldott fabábut, aki egyesíti erőit egy kidobott plüssmedvével, hogy együtt vegyék nyakukba New York hatalmas városát.