Andrew Scott alakítja az ikonikus Tom Ripley-t a Ripley-ben, mely mától streamelhető a Netflixen.

Az All of Us Strangers sztárja, Andrew Scott visszatér a képernyőkre a Ripley című új sorozatban, amely teljes egészében fekete-fehérben érkezik a Netflixre.

Patricia Highsmith A tehetséges Mr Ripley című regényének adaptációjaként készült Ripley-ben Scott (Bolhafészek) alakítja a címszereplőt, aki Olaszországba utazik, ahol összebarátkozik egy gazdag férfi örökösével, akinek megszállottjává válik.

Nem ez lesz a regény első adaptációja: Anthony Minghella rendezte az 1999-es adaptációt, amelyben Jude Law, Gwyneth Paltrow, Cate Blanchett és a néhai Philip Seymour Hoffman játszotta a főszerepet.

A Netflix hivatalos szinopszisa alapján: "Tom Ripley (Andrew Scott), egy szélhámos, aki az 1960-as évek elején New Yorkban tengődik, egy gazdag ember felbérli, hogy utazzon Olaszországba, és próbálja meggyőzni csavargó fiát, hogy térjen haza. Az, hogy Tom elfogadja a munkát, az első lépés egy bonyolult, csalással és gyilkossággal teli történetben..

Az Olivier-díjas színész, Andrew Scott (Sherlock, Fleabag, All of Us Strangers) alakítja a címszereplő szélhámost, Tom Ripley-t a nyolc epizódból álló limitált sorozatban.

Mellette az Emma sztárja, Johnny Flynn alakítja a gazdag és sármos playboyt, Dickie Greenleafet, aki egy új, gazdag világ kapuit tárja fel Ripley előtt. Dakota Fanning Dickie gazdag partnerét, Marge Sherwoodot alakítja.

A sorozatban feltűnik még Eliot Summer Greenleaf barátjaként, aki egyre gyanakvóbbá válik Ripley-vel szemben, valamint Maurizio Lombardi, aki egy nyomozót alakít, aki Ripley bűntetteinek nyomába ered.

Ha szívesen megnéznéd a sorozat első évadát és rendelkezel Netflix előfizetéssel, akkor nincs más dolgod, mint a széria mafabos oldalán található, “Hol nézheted” szekció alatti Netflix gombra kattintani.

72 Ripley  (2024)

dráma | krimi | thriller

Tom Ripley, a hatvanas évek elején New Yorkban élő szélhámos egy gazdag ember megbízásából Olaszországba utazik, hogy megpróbálja meggyőzni csavargó fiát, Dickie Greenleafet,... több»