Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
78
Filmadatlap
 
27
Szereplők
5
Vélemények
47
Képek
10
Videók
Emma
 
melindamillei   2020. 05. 31.

legújabb vélemény

Jane Austen rajongóknak értelemszerűen kötelező, elég jól követi a könyvet, de azt kell mondjam, hogy aki nem élvezi a kosztümös adaptációk világát az inkább mentesítse magát ez alól a film alól. Ha össze kell hasonlítani a korábbi verzióval, akkor szerintem ez a jobb: egyrészt vizualitás szempontjából, de ez inkább csak az elmúlt huszonakárhány év technológiai velejárója, másrészt személy szerint engem minden filmben irritál Gwyneth Paltrow, így külön élmény volt nélküle megnézni végre ezt a sztorit a vásznon.

 
miki   2020. 03. 13.

Hát, nem ez volt életem legnagyobb filmes élménye, de egynek elment. Szerintem egy kissé idejétmúlt az egész, bármit is mondanak, nagyon sokszor láttunk már ilyen történetet, és bármennyiszer is dolgozzák még fel majd, az emberek szerintem sokkal jobban ki vannak éhezve valami eredetire.


 
TPetty   2020. 03. 10.

Nem tudom, mit mondhatnék. Aki szereti Jane Austen regényeit, annak bizonyára tetszeni fog, de filmként számomra teljesen semmitmondó. Egyszerűen nem kötött le, teljesen eseménytelen.

 
romcul   2020. 03. 12.

Személy szerint nem olvastam a könyvet, de most igencsak kedvet kaptam hozzá. Nagyon jól néz ki az egész film, nekem egyszerűen eyecandy volt az, amit láttam, így talán a sztori valahol kevésbé lett lényeges. Szerintem mindentől függetlenül érdemes beülni rá.

 
Toncsi   2020. 03. 11.

Csak annyi problémám van a filmmel, mint általában az újabb filmfeldolgozásokkal: számomra "Emma" Gwyneth Paltrow-t jelenti az 1996-os változatból. Próbáltam megkedvelni Anya Taylor-Joy-t is, de sajnos nem sikerült. Egyébként szép kosztümös film, megismerteti a nézővel a korabeli társadalmi viszonyokat és elvárásokat. Meglehetősen regényhű adaptáció.

Anya Taylor-Joy
Mia Goth
Anya Taylor-Joy
Johnny Flynn
Callum Turner
Anya Taylor-Joy
Bill Nighy
Tanya Reynolds
Josh O\'Connor
Bill Nighy
Johnny Flynn
Anya Taylor-Joy
 
Autumn de Wilde a mostani filmes trendektől eltérően nem a történet modernizálásának, vagy átírásának igényével készítette el a filmjét; adaptációjában ugyanis sokkal inkább a szereplők emberközelibbé tételével, valamint a történet komikusabbá hangolásával élt, mindvégig szem előtt tartva a korfestésben és szereplői ábrázolásban egyaránt segítségére lévő autentikusság elvét. több»
 
És a kora tavaszi romantikus filmes mezőnyben nincsen vetélytársa – vagy esetleg csak akkor, ha mondjuk valamelyik tévé ismét műsorra tűzi a Spinédzsereket. több»
 
kritika több»

A film összbevétele 25 155 355 dollár volt (imdb.com).

 

Az Emma Anya Taylor-Joy és Mia Goth második közös filmje a 2017-es Marrowbone után.

(hp)
 

A címszereplő szerelmét alakító Johnny Flynn elmondta, hogy a filmben az általa viselt ingek kemény gallérjai szabályosan irritálták, és teljesen kidörzsölték a fülét.

(hp)
 

Az Emma címszerepét alakító Anya Taylor-Joy elmondta, hogy a szoros fűzők miatt a forgatási napok végén kénytelen volt légzőgyakorlatokat végezni, ugyanis az által viselt ruhák teljesen kiszorították az oxigént a tüdejéből.

(hp)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.