Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért · Nyerj mozijegyet akár minden héten! Több info itt » Login  
75
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
47
Képek
10
Videók

Vélemények: Emma (2020)

 
hp   2020. 07. 14.

legújabb vélemény

Hogy szüksége volt-e a világnak egy újabb Emma-adaptációra? Nem biztos, de egyáltalán nem baj, hogy elkészült. Autumn DeWilde tudott annyit hozzátenni az egészhez, ami miatt azt mondom, hogy megérte, Anya Taylor-Joy előtt pedig kétségkívül hatalmas jövő áll még. A komikusabb oldalát is megmutatta, és éppúgy brillírozott, mint a komolyabb hangvételű filmjeiben. Az Emma egy nagyon korrekt romantikus vígjáték, bár a tempója miatt azért jár részemről a pontlevonás. Egy fél órával mindenképp rövidebbre vághatták volna, mert helyenként azért eléggé el tud laposodni. Ez miatt van bennem némi hiányérzet, de a műfaj kedvelőinek valószínűleg nem okoz majd csalódást.

 
melindamillei   2020. 05. 31.

Jane Austen rajongóknak értelemszerűen kötelező, elég jól követi a könyvet, de azt kell mondjam, hogy aki nem élvezi a kosztümös adaptációk világát az inkább mentesítse magát ez alól a film alól. Ha össze kell hasonlítani a korábbi verzióval, akkor szerintem ez a jobb: egyrészt vizualitás szempontjából, de ez inkább csak az elmúlt huszonakárhány év technológiai velejárója, másrészt személy szerint engem minden filmben irritál Gwyneth Paltrow, így külön élmény volt nélküle megnézni végre ezt a sztorit a vásznon.


 
miki   2020. 03. 13.

Hát, nem ez volt életem legnagyobb filmes élménye, de egynek elment. Szerintem egy kissé idejétmúlt az egész, bármit is mondanak, nagyon sokszor láttunk már ilyen történetet, és bármennyiszer is dolgozzák még fel majd, az emberek szerintem sokkal jobban ki vannak éhezve valami eredetire.

 
TPetty   2020. 03. 10.

Nem tudom, mit mondhatnék. Aki szereti Jane Austen regényeit, annak bizonyára tetszeni fog, de filmként számomra teljesen semmitmondó. Egyszerűen nem kötött le, teljesen eseménytelen.

 
romcul   2020. 03. 12.

Személy szerint nem olvastam a könyvet, de most igencsak kedvet kaptam hozzá. Nagyon jól néz ki az egész film, nekem egyszerűen eyecandy volt az, amit láttam, így talán a sztori valahol kevésbé lett lényeges. Szerintem mindentől függetlenül érdemes beülni rá.

 
Toncsi   2020. 03. 11.

Csak annyi problémám van a filmmel, mint általában az újabb filmfeldolgozásokkal: számomra "Emma" Gwyneth Paltrow-t jelenti az 1996-os változatból. Próbáltam megkedvelni Anya Taylor-Joy-t is, de sajnos nem sikerült. Egyébként szép kosztümös film, megismerteti a nézővel a korabeli társadalmi viszonyokat és elvárásokat. Meglehetősen regényhű adaptáció.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.