Játssz egy PlayStation-ért · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
83
Filmadatlap
 
27
Szereplők
4
Vélemények
47
Képek
9
Videók

Vélemények: Emma (2020)

Légy a nap kommentelője, és NYERJ mozijegyet minden nap! Tudj meg többet itt!
 
miki   2020. 03. 13.

legújabb vélemény

Hát, nem ez volt életem legnagyobb filmes élménye, de egynek elment. Szerintem egy kissé idejétmúlt az egész, bármit is mondanak, nagyon sokszor láttunk már ilyen történetet, és bármennyiszer is dolgozzák még fel majd, az emberek szerintem sokkal jobban ki vannak éhezve valami eredetire.

 
romcul   2020. 03. 12.

Személy szerint nem olvastam a könyvet, de most igencsak kedvet kaptam hozzá. Nagyon jól néz ki az egész film, nekem egyszerűen eyecandy volt az, amit láttam, így talán a sztori valahol kevésbé lett lényeges. Szerintem mindentől függetlenül érdemes beülni rá.


 
Toncsi   2020. 03. 11.

Csak annyi problémám van a filmmel, mint általában az újabb filmfeldolgozásokkal: számomra "Emma" Gwyneth Paltrow-t jelenti az 1996-os változatból. Próbáltam megkedvelni Anya Taylor-Joy-t is, de sajnos nem sikerült. Egyébként szép kosztümös film, megismerteti a nézővel a korabeli társadalmi viszonyokat és elvárásokat. Meglehetősen regényhű adaptáció.

 
TPetty   2020. 03. 10.

Nem tudom, mit mondhatnék. Aki szereti Jane Austen regényeit, annak bizonyára tetszeni fog, de filmként számomra teljesen semmitmondó. Egyszerűen nem kötött le, teljesen eseménytelen.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.