Mától elérhető a Netflix műsorkínálatában A kémek világa dokusorozat.

A Big Media égisze alatt készült produkció úgy mutatja be a hírszerzés világát, ahogy eddig még a legmenőbb akciófilmekben sem láthattuk, hiszen ezek az események a valóságban is megtörténtek. Minden egyes epizód egy adott kémküldetést mutat be, valamint interjúkat azokkal a hírszerző ügynökökkel, akik a helyszínen, a színfalak mögött és a titkos műveleteket felügyelték.

A sorozatban nem mellékesen a világ különböző hírszerző ügynökségei, köztük a CIA, az MI6, a Moszad és a DIA is megjelennek. A Marek Bures rendezésében készült széria így a hidegháborútól kezdve hidegháborús kémtevékenységeket, puccskísérleteket és titkoszszolgálati botrányokat tár fel.

A kémek világa már elérhető a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a mafabos adatlapon található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

dokumentum

Hírszerzők az MI6-től a CIA-ig megosztanak bennfentes történeteket a kémkedésről, a hidegháborús küldetésekről és a titkos ügynökök által végrehajtott puccsokról. több»

Rendező: Marek Bures