Bár a hazai mozikban nem láthattuk, steamingen ősszel debütál a Fool's Paradise, mely a népszerű színész-humorista, Charlie Day rendezői debütálása. 

Az új vígjáték, mely ritka nagy sztárparádéval érkezett, a magyarországi mozikat elkerülte, viszont nemsokára mi is láthatjuk. A vígjátékban olyan sztárok tűnnek fel, mint John Malkovich, Kate Beckinsale, Adrien Brody, Jason Sudeikis, Jason Bateman, Lance Barber és Ray Liotta. A film idén októberben debütál a Telekom TVGO kínálatában.

A történet egy John Doe nevű néma férfiről szól, aki egy ötéves gyermek szellemi képességeivel rendelkezik, és akit épp kiengedtek egy elmegyógyintézetből. Miközben egy Billy the Kid-ről szóló életrajzi filmet forgatnak, a producer John Doe-t a method acting képviselőjeként ismert színészt, Sir Tom Bingsley-t beugrójának alkalmazza, aki nem hajlandó elhagyni a lakókocsiját. Ez a lehetőség örökre megváltoztatja John életét.

Bár a filmet vegyesen fogadták a kritikusok, a szereplők és az eredeti történet miatt érdemes lesz tenni vele egy próbát. 

vígjáték

A szerelem bolondja véletlenül híresssé válik, hogy aztán mindent elveszítsen. több»