Megérkezett a hangulatos sci-fi thriller az Oroszlán rendezőjétől, A látogató. Saoirse Ronan és Paul Mescal főszereplésével.

Sok apokaliptikus történet irodalomban, filmekben és tévésorozatokban a Föld természetes környezetének pusztulására épül. Az ilyen történetek kétségbeesett megoldást követelnek az emberiség megmentésére, éppen úgy, mint idén bemutatásra kerülő A látogató című sci-fi könyvadaptáció.

A 2018-as regényt Iain Reid írta, aki olyan műveiről ismert, amelyek pszichológiai témákat feszegetnek, és magukba szippantják a közönséget. 

Garth Davis vállalta a film rendezését, és Paul Mescal (Aftersun) és Saoirse Ronan (Lady Bird) kapta a főszerepeket.

A film Junior és Hen  házasságát követi. A férj és feleség egy  évtizedek hosszú sora óta működő farmon élnek. A nem túl távoli jövőben játszódó filmben a klímaváltozás miatt a farm már alig termel valamit. 

Egy rejtélyes idegen, Terrance értesíti Juniort, hogy kiválasztották, hogy csatlakozzon egy keringő űrállomáson zajló küldetéshez. Junior fenntartásokkal kezeli a feleségétől való távozás gondolatát, de Terrance felkészíti a fiatal párt az elválásra. 

A film hivatalos szinopszisa alapján: Az Oscar-díjra jelölt Saoirse Ronan és Paul Mescal főszereplésével A látogató című film kísérteties képet ad a házasságról és az identitás kérdéséről egy bizonytalan világban. Hen és Junior egy elzárt földterületet művel, amely generációk óta a Junior családjáé, de nyugodt életüket felkavarja, amikor egy idegen (Aaron Pierre) megjelenik az ajtajuknál egy megdöbbentő javaslattal. Iain Reid bestseller regénye alapján a film lenyűgöző képei és kitartó kérdései az emberi lét (és az mesterséges emberi lét) természetéről ragyogó életet hoznak létre a nem túl távoli jövőben.

A film mától nézhető az Amazon Prime-on, a mafabos adatlapról pedig rögtön el is indíthatod a Pime Video logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | sci-fi | thriller

Hen és Junior egy eldugott földdarabon gazdálkodik, amely már generációk óta Junior családjának tulajdonában van, de nyugodt életük felfordul, amikor egy hívatlan idegen jelenik... több»