Itt van minden, amit tudni szeretnél az Argylle: A szuperkém című filmről!

Az Argylle Matthew Vaughn legújabb kémfilmje. A film megjelenéséről szóló első hírek még 2021-ben érkeztek. A cselekmény egy fiktív író, Elly Conway egy még kiadatlan könyvéből merít inspirációt, amely a világ legnagyobb kémjéről szól, aki kontinenseken átívelő kalandba keveredik.

A filmet hazánkban a Telekom Filmpremier karolta fel, ahol limitált ideig (március 19. és április 11.) digitálisan kölcsönözhető filmként (SD: 3499 Ft, HD: 3799 Ft) érhető el.

Az Argylle teljes szinopszisa így hangzik: "Matthew Vaughn (Kingsman franchise, Ha/Ver) elborult elméjéből származó Argylle, egy éles eszű, világot átölelő kémthriller.

Bryce Dallas Howard (Jurassic World franchise) egy világtól elvonultan élő írót, egy sor sikeres kémregény szerzőjét alakítja, aki számára a boldogság fogalma egyet jelent egy a számítógépével és a macskájával, Alfie-val közösen eltöltött estével. De amikor Elly fiktív történetei - melyek középpontjában az Argylle nevű titkos ügynök és küldetése áll, melynek célja egy világméretű kémhálózat felgöngyölítése - elkezdik a való világban működő kémszervezet rejtett tevékenységeit tükrözni, az otthoni csendes esték egyenlőre a polcra kerülnek.

Aiden (Oscar-díjas Sam Rockwell) a macskára allergiás kém kíséretében, Elly (Alfie-t hátizsákjában hordva) az egész világot bejárja, hogy lépéselőnyben maradjon a gyilkosokkal szemben, miközben Elly fiktív világa és a való világa közötti határ elkezd elmosódni."

Matthew Vaughn parádés szereplőgárdát válogatott  össze a filmhez. Néhány név a legkiemelkedőbb sztárok közül: Henry Cavill, aki Aubrey Argylle-t, a történet középpontjában álló szuper kémet alakítja. Bryce Dallas Howard, Elly Conway szerepében, azt Argylle regények írója és Sam Rockwell, a macskára allergiás kém, Aiden, aki Elly-t védi a valóban fenyegető ellenfelektől.

A film a Mafab olvasóinak körében jelenleg 56%-on áll.

Ha szívesen megnéznéd a filmet, akkor nincs más dolgod, mint a mozi mafabos oldalán található TelekomFilmpremier gombra kattintani!

akció | thriller

Az Argylle című kémthrillerbe az Egyesült Államokban, Londonban és más egzotikus helyszíneken kísérhetjü el Argylle-t, a szuperkémet világjáró kalandjain. Közben több... több»