Sajnos a hazai mozikban nem láthattuk, mától viszont streamelhető Woody Harrelson legújabb filmje, a Bajnokok.

A Bajnokok egy drámai sportvígjáték, amely Bobby Farrelly szóló rendezői rendezői debütálása. A film, mely mától streamelhető a Telekom TVGO-n, egy 2018-as, azonos című spanyol film (Bajnokok) angol nyelvű remake-je, főszereplője Woody Harrelson, aki egy kosárlabdaedzőt alakít, akinek egy letartóztatás után egy értelmi fogyatékos játékosokból álló csapatot kell edzenie. A szereposztásban mellette Kaitlin Olson, Ernie Hudson és Cheech Marin is helyet kapott. 

A film, melyet már idén márciusban bemutattak az USÁ-ban, vegyes kritikákat kapott, végül 18,9 millió dolláros bevételt ért el világszerte. A Rotten Tomatoes-on a 59%-os tetszési indexen áll, azonban langyos kritikai fogadtatás ellenére a közönség kedvezőbben értékelte a filmet, a CinemaScore átlagosan "A" osztályzatot adott neki, míg a hazai közönség szavazatai alapján jelenleg 72 százalékon áll a mafabon.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a film, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a TVGO logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

73 Bajnokok  (2023)

dráma | sportfilm | vígjáték

SkyShowtime (2024.03.15.)

A film középpontjában egy kosárlabdacsapat áll, amely egy tökéletlen, de elkötelezett edző, Marcus vezetésével edz és versenyez a Speciális Olimpián. több»