Hosszú és sikeres filmográfiájával Mark Wahlberg az akciót és a vígjátékot ötvöző karaktereivel szerzett magának igazi hollywoodi hírnevet.

Az Oscar-díjas A tégla és A harcostól kezdve az olyan kasszasiker vígjátékokig, mint a Ted és a Pancser police, Wahlberg elképesztő képességgel rendelkezik, hogy ütős akciójelenetekkel kápráztasson el bennünket az igazán hangos humor mellett.

Az akciódús szórakozásban lubickoló Wahlberg úgy tűnik, boldogul a főszerepben, mint Dan, a visszavonult bérgyilkos, aki külvárosi szendergéséből visszatért egy olyan életbe, amelyet maga mögött akart hagyni.

„Semmi sem hozza össze a családot úgy, mint egy utazás” – jegyzi meg Dan, és gyanútlan feleségét izgatja a vegasi nyaralás lehetősége, csak azért, mert az utazás pont az ellenkezőjévé válik annak, amit Dan javasolt...

A sikeres vígjáték formula készen áll arra, hogy örömet szerezzen a világ streamer közönségének, miközben egy tipikus külvárosi család elmerül a kémek és bérgyilkosok világában.

Dan az egykori ügynök, aki a rejtett küldetésektől a pelenkacseréig és a családapaságig jutott. Az akció és vígjátéki elemek pörgős váltakozásával, a Wahlberg-filmek szerelmesei újra láthatják kedvencüket, miközben rengeteg izgalommal és néhány háztartási számla kifizetésével küzd, mialatt a nyugodt "háziasított" élet tele van újabb és újabb meglepetésekkel.

Ha kíváncsi vagy a Családi kiruccanásra, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod az Apple TV+ logójára kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | vígjáték

A film egy külvárosi apuka történetét meséli el, akinek menekülnie kell a családjával, amikor a múltja utoléri. több»