Mától streamelheted: Érdemes nézned ezt az új akció-thriller sorozatot a Hobbit sztárjával? (Echo 3)

Mától streamelheted az Echo 3 című új akció-thrillert Luke Evans (A hobbit-trilógia) főszereplésével. Lássuk, mit kell tudnod róla.

MIRŐL SZÓL?

Miután Amber Chesborough (Jessica Ann Collins) tudós eltűnik a kolumbiai-venezuelai határ közelében, bátyja (Luke Evans) és férje (Michiel Huisman) a keresésére indul. A széria Omri Givon "When Heroes Fly" című izraeli sorozatán alapul, melyet Amir Gutfreund azonos című regénye ihletett.

MIT MONDANAK A KRITIKUSOK?

“Kemény, feszült és elgondolkodtató, mélyen felnőtt thriller” (Empire)

“A kolumbiai hadsereg és a lázadók legénységének néhány tagja személyiséggel vagy a háttértörténetre utaló utalásokkal rendelkezik, de nem igazi karakterek. Ugyanakkor az Amber megmentésére irányuló különböző küldetések egyenként is izgalmasak, anélkül, hogy bármilyen általános lendületet vagy különös feszültséget építenének. Kíváncsi leszek, hogy az egészből összeáll-e valami igazán jó, vagy csak megelégszik a jó szándékú törekvéssel.” (The Hollywood Reporter)

“Egyszerűen nincs elég karakterépítés az első epizódokban ahhoz, hogy indokolttá váljon egy különösebben mély befektetés ezekbe az emberekbe, az évad feléig nagyrészt ambivalensnek érezhetjük Amber sorsát - és ekkor a sorozat, akárcsak Amber, talán már nem is lesz megmenthető.” (AV Club)

“Boal írása a The Hurt Locker című sorozatban egyszerre volt magával ragadó és őszintébb a háború természetével kapcsolatban, ez a legújabb történet azonban egyikhez sem elég éleslátó. Az Echo 3 közepén egy jó narratív és tematikus mag van elrejtve, de mindezt az ígéretet túl sok kitérővel fojtja el, amelyek veszélyeztetik az általános küldetést. (Collider)

HOL NÉZHETED?

A széria a mai napon debütált az Apple TV+-on.

HÁNY RÉSZES?

Az évad 10 epizódból áll.

ELŐZETES

Ha felkeltette az érdeklődésedet a sorozat, idelent megnézheted az előzetesét, a mafabos adatlapról pedig rögtön el is indíthatod a Lejátszás az Apple TV+-on mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a szolgáltatónál.

60 Echo 3  (2022)

akció | dráma | thriller

Amber Chesborough a kolumbiai-venezuelai határ mentén eltűnik és bátyja, illetve férje küzdenek a megtalálásáért egy titkos háború hátterében játszódó drámában. több»