Mától streamelheted: Mi ez a gyilkossági rejtélyes vígjáték A hivatal sztárjától?

Novak a főszereplője is az általa írt és rendezett filmnek.

A The Office (A hivatal) Ryanjeként is ismert B.J. Novak rendezői debütálása csak a humorán osztozik a 2000-es évekbeli gúnyos sitcommal, amelyben a Dunder Mifflin papírvállalat irodai dolgozói egyszerre nem érnek el semmit, és mégi megússzák fergeteges bohóckodásokkal a műszakjuk alatt.

A Vengeance-t a 2022-es Tribeca Filmfesztiválon mutatták be. A sötét komédia, amely egy rejtélyes gyilkossági ügyben folytatott nyomozásról szól, a média ilyen ügyekbe való bevonására is felhívja a figyelmet.

Bár a két fent említett alkotásban csak a vígjátéki vonal a közös, A hivatal vagy B.J. Novak vagy mindkettő rajongói talán elgondolkodnak azon, hogy megnézzék a Vengeance című alkotást. Lássuk a részleteket!

Mikor jött ki a film?

A médiaszatírát és fekete komédiát eredetileg a 2022-es Tribeca Filmfesztiválon mutatták be. Július 29-én került a mozikba.

Streamelhető?

B.J. Novak filmje hétfőtől (2023.05.29.) nézhető a SkyShowtime-on.

Miről szól a Vengeance?

A film Ben Manalowitz (Novak) újságíró és podcaster történetével kezdődik, aki a The New Yorkernek ír. Amikor Manalowitz hall egy lány rejtélyes haláláról, akivel összejött, New Yorkból Nyugat-Texasba utazik, hogy kivizsgálja a helyszínt. A trailer elején Manalowitz beszámol a szenzációról és a nyomról, amit követ, a podcast producerének, Eloise-nak (Issa Rae), és jelenti, hogy a lány opioid-túladagolásban halt meg. A film kacérkodik a médiával, az összeesküvés-elméletekkel és az igazság fogalmával is.

Kik játszanak a filmben?

B.J. Novak játssza a főszerepet, amellett, hogy ő írta és rendezte a filmet, Ben Manalowitz újságíró szerepében. Boyd Holbrook alakítja Ty Shaw-t, Abilene bátyját, aki önként jelentkezik, hogy segítsen Manalowitznak a végére járni annak, hogy mi történt Abilene-nel. Issa Rae kelti életre Manalowitz podcast-producerét, aki telefonhívásokat fogad tőle az eredményeiről, amelyeket podcasttá állítanak össze. Ashton Kutcher Quentin Sellers szerepében tűnik fel. Abilene-t pedig Lio Tipton játssza.

48 Vengeance  (2022)

horror | misztikus | thriller | vígjáték

SkyShowtime (2023.05.29.)

Egy rádiós műsorvezető barátnőjét kegyetlenül meggyilkolják. A férfi nem bízik a hatóságokban, így saját kézbe veszi az ügyet. több»