Barátom, Róbert Gida: Itt az élőszereplős Micimackó-film magyar előzetese

Az ikonikus mesehős idén a mozivásznakat is meghódítja. Itt a Barátom, Róbert Gida magyar szinkronos előzetese.

A közelmúltban futott be a film első posztere, és máris itt az élőszereplős Micimackó-film első előzetese  Ewan McGregorral (felnőtt Róbert Gida) a címszerepben.

Ami magát a trailert illeti, a klasszikus mesehős küllemét biztosan szoknunk kell az animációs mesékhez képest, ugyanis a beharangozóban Micimackó pont úgy néz ki, mint egy fotorealisztikus CG teddy-mackó, de mindemellett nagyon is szerethetőnek tűnik, Jim Cummings hangja pedig valóban élettel tölti meg a figurát.

A film főszerepeiben az említettek mellett olyan sztárokat láthatunk majd, mint  Brad GarrettMark GatissHayley AtwellKristen Anderson-Lopez és Roger Ashton-Griffiths, míg a rendezői széket A Quantum csendje, a Z világháború és az Oscar-jelölt Én, Pán Péter direktora, Marc Forster foglalhatja el.

A Disney által kiadott hivatalos szinopszis:

Ebben a szívmelengető élőszereplős történetben egy fiatal fiú, aki számtalan kalandban vett részt a Százholdas Pagonyban kedves és szeretnivaló barátaival, mára felnőtt, de nem találja útját az életben. Most gyerekkori barátain a sor, hogy ellátogassanak a mi világunkba, és segítenek Róbert Gidának visszaemlékezni arra a bájos és játékos fiúra, aki még mindig benne lakozik.

A Barátom, Róbert Gida augusztus 2-től a hazai mozikban.