Játssz egy Hyundai okostévéért! Login  
78%

Én, Pán Péter (2004)

Finding Neverland
Filmadatlap
 
27
Szereplők
10
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Stark Neo   2018. 01. 22.

legújabb vélemény

0

Kellemes, magával ragadó, gyönyörű film, csodás történettel. Valami nagyon megfogott benne és rendkívül elvarázsolt. Johnny Depp remekel Kate Winslettel és a gyerekekkel együtt. Nem izgalmas de nem is kell annak lennie. Anélkül is lehet ugyanolyan jó egy film. Ajánlom kicsiknek és nagyoknak is egyaránt.

 
Deku Nézhetetlen  2017. 11. 20.

0

Nagyszerű volt egyszerűségét tekintve is de az, hogy e mellé még kedvelhető volt a karakterek jelleme is. Amit elszoktam várni, hogy hozzon egy film azt ez hozta, méghozzá nem is alap szinten.


 
Galway   2016. 02. 09.

0

Nem tudom megmondani pontosan mi fogott meg a filmben, de egészen magával ragadott. A végén bőgtem. Rendesen..

 
Macskínó   2016. 10. 10.

0

Egy újabb gyenge pán Péter feldolgozás, semmi de semmi értelme lehúzni az újabb s újabb bőröket régi klasszikusokról mert unalmasak és egyre gyengébbek és gyengébbek lesznek. Nem ajánlom!

 
rhamus   2015. 07. 24.

0

A filmnek nagyon mély üzenete van. szerintem hasonló témában nincs nála jobb. Mindenkinek ajánlom. Elgondolkodtató. Többször nézhető film! Izgalmas, nagyszerű színészi alakítás.

 
Peeves112   2015. 08. 07.

0

Kellemes kis film remek. Imádom a mai napig! Bármikor meg tudnám nézni és soha nem unnám meg. Isteni párbeszédek, szerethető karakterek. Bárkinek ajánlani tudom.

 
Telezsu   2016. 02. 24.

0

Nagyon szép film, ami egy különleges, egyedi hangulatot teremt. Ettől egy kellemes, magával ragadó, érzelmileg megfogó filmet kapunk, ami egy igazi élményt nyújt!

Galéria (12)

Videók (1)

A film összbevétele 116 766 556 dollár volt (imdb.com).

 

Freddie Highmore a filmben nyújtott alakításáért jelölve volt az MTV Movie Award legjobb feltörekvő színésznek járó díjára.

(mamiéstöti2)
 

Barrie szerepére Jim Carrey is esélyes volt.

(kázsé)
 

A valóságban Michael, és nem Peter volt Barrie valódi inspirációja Pán Péter karakteréhez. Michael volt ugyanis Barrie kedvence a Davies gyerekek közül.

(kázsé)
 

Dustin Hoffman másodszor jelenik meg egy Pán Péterről szóló filmben. Első ilyen szerepe a Hook (1991) című filmben maradandó nyomot hagyott az életében, azóta ugyanis közeli ismerősei mind "Hook"-nak szólítják.

(kázsé)
 

Johnny Depp és Kate Winslet volt az első két színész, akit leszerződtettek a filmhez.

(kázsé)
 

A valóságban öt Davies fiú volt, nem négy. Az ötödik, Nicholas nem szerepel a filmben, viszont lánya, Laura, aki 1928-ban született, igen. Ő az öreg hölgy, aki megkérdezi az egyik Davies fiút, "Te vagy Pán Péter?"

(kázsé)
 
Értékelés: 90/100 de csak azért nem totál, mert Depp-ből azokban a jelenetekben, amikor a gyerekekkel játszik, mégis előjött a ripacs. több»