Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
76%

Ruby segítségével (2022)

Rescued by Ruby
Filmadatlap
 
21
Szereplők
7
Vélemények
13
Képek
1
Videók

Galéria (13)

Grant Gustin
Grant Gustin
Kaylah Zander
Grant Gustin
Tom McBeath
Scott Wolf
Kaylah Zander
Grant Gustin
Camille Sullivan
Kaylah Zander
Grant Gustin
Kaylah Zander
Sharon Taylor
Grant Gustin

Videók (1)

 
Klauka89   2022. 04. 11.

legújabb vélemény

0

Őszintén... Jobbra számítottam. Nem az a tipikus kedves, aranyos, megszokott kutyás film, amiket már ismerünk. Nem tudtam megszeretni, unaloműzőnek volt jó csak.

 
Dorkateo   2022. 03. 18.

a nap véleménye

4
Egy ADHD-s kutya?

Előre szólok, a film megtekintése veszélyes. Nagy a valószínűsége, hogy a záró képsorok nézése közben örökbe fogadható kutyát fogsz keresni a neten! Ruby egy menhelyi kutyus, akit már többször visszavittek zűrös természete miatt. Ekkor talál rá Dani... teljes kritika»

 
Alexa   2022. 04. 10.

1
Ne add fel elsőre!

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Adott egy kedves, de rossz magaviseletű kutyus a menhelyen, akit folyton visszavisznek, mert nem tudják kezelni. Majd az egész élete megváltozik Rubynak és az örökbefogadó gazdájának, illetve a családjának is. Szépen végigvezet a film a nehezségeken, és hogy mennyit számít az, ha nem előítéletekkel, gyors megoldásokat keresve túllépünk a problémákon. Gyerekekkel is simán nézhető, kedves kis film. A komoly mondanivalója valahogy mégsem tett rám mély benyomást, pedig ráadasul nagy kutyarajongó vagyok. Szóval nagyjából minden megvan a filmben, de mégsem egy "Marley és én" film. Egyébként a főszereplőt ismerhetitek a Flash című sorozatból, ahol ő alakítja Flash szuperhőst, fura is volt ebben a szerepben látni. Volt amúgy egy megjegyzés is a feleségétől a filmben - nem tudtam eldönteni, poénnak szánták-e, vagy csak teljesen a véletlen műve volt -, ahol utal is a férje szupererejére. :)

 
Zombie   2022. 03. 18.

2

A film középpontjában az áll, hogy a hit és a bizalom mit tehet az emberekkel. A befejezés nagyon megfogott. Nem gondoltam, hogy ez lesz. Ez egy nagyszerű családi film. A végén úgy fogod érezni, hogy szeretnél egy kutyát.

 
KCintia   2022. 04. 10.

0
Kellemes csalódás

Abszolút nem hallottam erről a filmről, csak véletlenül bukkantam rá. Azt gondoltam, hogy mivel kutyás, így igazából rossz már alapból sem lehet. Be kell vallanom, hogy régen láttam ilyen érzelmes, kellemes és izgalmas filmet, mint ez. Elárasztotta a szeretet az egészet. Külön egy kis pluszként megemlíteném, hogy nagyon tetszettek a tréningjelenetek is.

 
Fikatours_blogger   2022. 04. 10.

0
Végy egy cuki kutyát...

A közepes értékelés csak az én ízlésemet minősíti, a kategóriáján belül (bárgyú, kutyás film) remek.

 
vajafejeden   2022. 03. 19.

0

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Úristen, annyira cuki és megható! Feltétlenül nézzétek meg a gyerekekkel együtt. Zsepit is készítsetek hozzá, mert kelleni fog!

 

A film alapvetően jól ábrázolja a valós történetet, kivéve egy ponton. A K9-es főnök, Zarella már korábban elkezdett menhelyi kutyákkal dolgozni, mert a fajtiszta németjuhászok nagyon drágák és lassan beszerezhetőek voltak. Tehát nem Ruby volt az első menhelyi kutya a Rhode Island-i egységben.

(Dorkateo )
 

Daniel még mindig dolgozik Rubyval, valamint egy új kutyával, Kodával is.

(Dorkateo )
 

Míg a filmen úgy tűnik, hogy az eltűnt kisfiút megkeresni Ruby második feladata volt, valójában 6 évvel később történt mindez, amikor Ruby már nagyon tapasztalt mentőkutya volt.

(Dorkateo )
 

Patricia Inman, a menhely önkéntese azt mondta, hogy Ruby nehezen tanult kiskora óta. Nem akart ülni vagy feküdni. Egyszerűen soha nem hagyta abba a mozgást. Különleges volt, és különleges emberre volt szüksége. Ez lett Daniel, aki hasonló problémákkal küzdött.

(Dorkateo )
 

Maci, a filmben Rubyt alakító collie kutya szintén menhelyről került ki az utolsó pillanatban, hogy a filmben szerepeljen.

(Dorkateo )
 
Ez a film nem akar mély gondolatokat megosztani, nem akar tanítani, okítani, csak azt akarja, amit egy kutya. Boldogságot adni annak, aki vele van. Persze van mondanivalója. Fogadjunk örökbe, ha tehetjük, védjük az állatokat, segítsük őket ne rontsuk a helyzetüket, hiszen ők lehetnek a legnagyszerűbb társak az életünkben. több»