Advertisement
Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
7
Vélemények
18
Képek
2
Videók
Csoda a mennyből-Mennyei csodák
 
Istvan Pal   2020. 01. 04.

legújabb vélemény

Egy nagon meghato egyszruen tokeletes nagyon jo ki film

 
Deku   2017. 09. 24.

Hatalmas film lett, az embert szinte azonnal megfogja ez az elképesztő történet. Szerintem bőven a legjobbak között emlegethetjük. A színészek pedig egytől egyig zseniálisak voltak benne.


 
HercegPeter   2018. 05. 30.

Egy oka van, hogy megnéztem ez a filmet, még pedig, hogy nem vagyok válogatós. Én ugyanis nemigazán vagyok oda az ilyen spirituális/vallásos dolgokért. Igencsak szkeptikusan állok ezekhez. Ettől függetlenül ez egy szép és megható történet. Mindez jó zenével megspékelve. A szereplők szerethetőek, még a gyerekek is pedig ez gyakran buktatója a kisebb költségvetésű filmeknek.

 
cinderella   2016. 11. 24.

Igazán megható, szívszorító történet. Én szerintem nem csak hívőknek szól a film, hiszen hiába vallásos emberek történetéről van szó, a család, a szeretet és az összetartás a témája, ami viszont nem hit kérdése. Igazából én nem tudok semmi rosszat mondani erre a filmre. Bátran ajánlom mindenkinek.

 
Manfred   2016. 11. 22.

Szívhez szóló dráma, aminek egy igazán érdekes története van. Érzelmileg hat a nézőre, megfogó és magával ragadó, a színészek választása találó, hitelesek.

A film összbevétele 73 883 359 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Georgiában forgatták.

(rbernadett)
 

A film egy valós texasi család történetén alapul.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.