Játssz egy iPad-ért! · Keressük a nap véleményíróját! Nyerj mozijegyet minden nap! · Fórum (új!) Login  
Filmadatlap
 
27
Szereplők
6
Vélemények
18
Képek
3
Videók
Csoda a mennyből-Mennyei csodák
 
Deku   2017. 09. 24.

Hatalmas film lett, az embert szinte azonnal megfogja ez az elképesztő történet. Szerintem bőven a legjobbak között emlegethetjük. A színészek pedig egytől egyig zseniálisak voltak benne.

 
HercegPeter   2018. 05. 30.

Egy oka van, hogy megnéztem ez a filmet, még pedig, hogy nem vagyok válogatós. Én ugyanis nemigazán vagyok oda az ilyen spirituális/vallásos dolgokért. Igencsak szkeptikusan állok ezekhez. Ettől függetlenül ez egy szép és megható történet. Mindez jó zenével megspékelve. A szereplők szerethetőek, még a gyerekek is pedig ez gyakran buktatója a kisebb költségvetésű filmeknek.


 
Manfred   2016. 11. 22.

Szívhez szóló dráma, aminek egy igazán érdekes története van. Érzelmileg hat a nézőre, megfogó és magával ragadó, a színészek választása találó, hitelesek.

 
cinderella   2016. 11. 24.

Igazán megható, szívszorító történet. Én szerintem nem csak hívőknek szól a film, hiszen hiába vallásos emberek történetéről van szó, a család, a szeretet és az összetartás a témája, ami viszont nem hit kérdése. Igazából én nem tudok semmi rosszat mondani erre a filmre. Bátran ajánlom mindenkinek.

 
Attila   2016. 11. 27.

Nagyon szép film az emberi hitröl reményröl küzdésröl..érdemes megnézni.

A film összbevétele 73 883 359 dollár volt (imdb.com).

 

A filmet Georgiában forgatták.

(rbernadett)
 

A film egy valós texasi család történetén alapul.

(rbernadett)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.