Játssz egy Samsung Galaxy A20e-ért ·  Fórum Login  
Filmadatlap
 
28
Szereplők
79
Vélemények
12
Képek
1
Videók
 
Edit858   2020. 01. 30.

legújabb vélemény

Nagyon megindito egy film,tobbszor is megneztem es a vegen meg meg is sirattam.Szuper!!!!

 
indingo   2017. 12. 02.

Egy kellemes történetű igaz sztorit bemutató film. Érdekes, hogy az állatoknál mennyire berögződik bizonyos mozzanat. Az én macskáim pontosan tudják, hogy mikor jövök a munkából és már várnak a kapu előtt.


 
ZeroHero   2015. 05. 04.

Szerintem nem csak annak eri meg megnezni, akinek volt/van kutyaja, hanem annak is, aki tervezi h kutyatartova valjon. Ez a film mindent elmond arrol, hogy mire is szamithat az ember. A kutyaban soha nem fogsz csalodni, nem fog elhagyni, megbantani.. mindig ottlesz neked. Sot, meg Richard Gere is hiteles, vegre nem Richard Gere-t latom egy Richard Gere filmben, hanem a karaktert, akit alakit.

 
Deku   2017. 07. 08.

Nagyon megindító és szerethető film. Nagyon érzékletesen és szépen mutatja be, hogy milyen kötelék alakulhat ki a kutya és ember között. Elválaszthatatlan barátságról szól mely a síron túl is tart. Nem lehet könnyek nélkül kibírni.

 
Lamboh   2017. 10. 13.

Valamivel gyengébb, és csöppet erőltetettebb, mint az eredeti japán változat, de ettől még ez is nagy kedvencem. Igazából nem tudok rá rossz dolgokat mondani, csak akkor ha az eredetihez hasonlítom, azt viszont nem akarom. Jó film, de Én inkább a japánt ajánlom azoknak, akik ismerkedni akarnak Hachi történetével.

Richard Gere
Richard Gere
Cary-Hiroyuki Tagawa
Sarah Roemer
Joan Allen
Sarah Roemer
Richard Gere

A film összbevétele 47 707 417 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben a vonatra egy láthatóan kisebb kutyát raknak fel, mint ami nem sokkal később célba ér.

(mamiéstöti2)
 

Americane Humane Association nevű társulat figyel, minden állattal készített filmben az állatok bánásmódjára, ahogy ebbe a filmbe is.

(mamiéstöti2)
 

Gere soha nem akart kutyás filmben játszani, de a történet annyira meghatotta, hogy mégis elvállalta a főszerepet.

(mamiéstöti2)
Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk, és módosíthatóak a beállítások.