Szerezd meg a Mafab medálokat, és mozizz ingyen egész évben! » Login  
88%

Hacsi, a leghűségesebb barát (2009)

Hachi: A Dog's Tale
Filmadatlap
 
28
Szereplők
80
Vélemények
12
Képek
1
Videók

Galéria (12)

Richard Gere
Richard Gere
Cary-Hiroyuki Tagawa
Sarah Roemer
Joan Allen
Sarah Roemer
Richard Gere

Videók (1)

 
Klauka89   2022. 03. 28.

legújabb vélemény

1

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

A Hachiko egy igaz történet alapján készült film egy akita fajtájú kutyáról, aki 1923-ban született Japánban, és mindennap kiment a Shibuya vasútállomásra gazdája elé. Miután gazdája, a professzor úr tragikus hirtelenséggel elhunyt, és egy nap nem me... több»

1
 
indingo   2017. 12. 02.

1

Egy kellemes történetű igaz sztorit bemutató film. Érdekes, hogy az állatoknál mennyire berögződik bizonyos mozzanat. Az én macskáim pontosan tudják, hogy mikor jövök a munkából és már várnak a kapu előtt.

 
ZeroHero   2015. 05. 04.

1

Szerintem nem csak annak eri meg megnezni, akinek volt/van kutyaja, hanem annak is, aki tervezi h kutyatartova valjon. Ez a film mindent elmond arrol, hogy mire is szamithat az ember. A kutyaban soha nem fogsz csalodni, nem fog elhagyni, megbantani..... több»

 
Yosihiro   2016. 05. 22.

0

remek film csak ajánlani tudom. Itt megmutatkoszik a kutya és az emberi mivolt közötti kapcsolat és az hogy nem vagyunk egyformák . A film igazán szivbemarkoló tehát ajánlom mindnekinek nem fog unatkozni :)

 
Deku   2017. 07. 08.

0

Nagyon megindító és szerethető film. Nagyon érzékletesen és szépen mutatja be, hogy milyen kötelék alakulhat ki a kutya és ember között. Elválaszthatatlan barátságról szól mely a síron túl is tart. Nem lehet könnyek nélkül kibírni.

 
Lamboh   2017. 10. 13.

0

Valamivel gyengébb, és csöppet erőltetettebb, mint az eredeti japán változat, de ettől még ez is nagy kedvencem. Igazából nem tudok rá rossz dolgokat mondani, csak akkor ha az eredetihez hasonlítom, azt viszont nem akarom. Jó film, de Én inkább a japánt ajánlom azoknak, akik ismerkedni akarnak Hachi történetével.

 
MP170506   2019. 05. 23.

0

Gyönyörű film, ami igaz történet alapul. Nagyon megható és megindító, hogy egy kutya mennyire tud ragaszkodni az emberhez, mennyire hűséges a gazdájához.

A film összbevétele 47 707 417 dollár volt (imdb.com).

 

A filmben a vonatra egy láthatóan kisebb kutyát raknak fel, mint ami nem sokkal később célba ér.

(mamiéstöti2)
 

Az Americane Humane Association nevű társulat minden állattal készített filmben figyel az állatokkal való bánásmódra, ahogyan ebben a filmben is.

(mamiéstöti2)
 

Gere soha nem akart kutyás filmben játszani, de a történet annyira meghatotta, hogy mégis elvállalta a főszerepet.

(mamiéstöti2)
 

2010 szeptemberében adta le Amerikában először a Hallmark csatorna.

(mamiéstöti2)
 

Amerikában nem került a mozikba a film.

(mamiéstöti2)