Mi lesz a következő lépés Daisy Edgar-Jones számára a Normális emberek, a Fresh és az Ahol a folyami rákok énekelnek után? Úgy néz ki, hogy egy nagy költségvetésű folytatás film!

A Deadline értesülései szerint Edgar-Jones az első, aki csatlakozott a Twister 2. szereplőgárdájához, az Amblin Entertainment és az Universal 1996-os sikerfilmjének közelgő folytatásához.  

Kicsit meglepő a dolog? Talán igen, talán nem. Míg Edgar-Jones a katasztrófafilm folytatásában vállalt szerepet, addig színésztársa a Normális emberekből ismert Paul Mescal a Gladiátor folytatására szerződött.

Ez a szakma rendje. És a számok tekintetében a Twister megelőzte Ridley Scott 2000-es Gladiátor című filmjét a kasszáknál, 494 millió dolláros bevételével, míg a Gladiátor "csak" 460,6 millió dollárt ért el. Szóval, talán valami rivalizálás készül a színészpáros között a következő projektjeikkel kapcsolatban.

Edgar-Jones egyéb közelmúltbeli munkái közé tartozik a Hulu limitált sorozata, az Under the Banner of Heaven, amelyért Golden Globe-jelölést kapott. Emellett most forgatja az On Swift Horses adaptációját Jacob Elordi, Will Poulter és Sasha Calle társaságában.  A projektet Daniel Manihan irányítja.

Ami a Twisters-t illeti: a rendezői székbe Lee Isaac Chung ülhet, aki Mark L. Smith forgatókönyvéből dolgozik majd.  A Warner Bros. az Amblinnal és a Universalral közösen támogatja anyagilag a filmet. 

A Twisters castingjáról egyelőre nincs több hír, de a forgatáshoz közeledve még idén várhatóan több színészt is bejelentenek.

Ti láttátok az első részt?

79 Twister  (1996)

akció | kaland | katasztrófafilm | thriller

SkyShowtime (2023.02.14.)

Az amerikai Oklahomában hatalmas vihar készülődik. Két kutatócsoport életveszélyes rivalizálásba kezd, hogy melyikük tudja hamarabb a tornádó közepébe juttatni... több»