A Disney gőzerővel dolgozik a Hófehérke és a hét törpe élőszereplős változatán, amelynek főszerepeiben  Gal Gadot és Rachel Zegler, azonban nem mindenki van elragadtatva a stúdió ötletétől.

Történetesen a Trónok harca sorozat sztárja, Peter Dinklage bírálta igencsak keményen a produkció kapcsánt Zegler castingolását Hófehérke szerepére. A színész szerint ugyanis fiatal pályatársa beválogatása nem volt jó döntés.

“Senkit sem akarok megsérteni, de egy kicsit meglepődtem, amikor büszkén bejelentették, hogy latin-amerikai színésznőt választottak Hófehérke szerepére. Még mindig a Hófehérke és a hét törpe történetét mesélik? Szükséges lenne egy lépést tenni hátra, és megnézni, mit is csinálnak. Számomra ennek semmi értelme” - mondta a Dinklage egy friss interjú során.

“Az egyik irányban progresszív akarsz lenni, és mégis megcsinálod azt a kib*szott visszás történetet a hét törpéről, akik együtt élnek egy barlangban, mégis mi a f*szt műveltek? Azt hiszem, nem vagyok elég hangos, hogy a saját ügyemet előremozdítsam” - tette hozzá a színész.

Dinklage fontosnak tartotta kihangsúlyozni, hogy bár semmilyen problémája nincs a Hófehérke új feldolgozásával, a stúdió ezzel a lépésével szerinte azonban nem vállal semmilyen valódi kockázatot.

55 Cyrano  (2021)

dráma | musical | romantikus

Lebilincselő musical egy szerelmi háromszög kibontakozásáról Cyrano, a francia hadsereg egy tisztje, a gyönyörű Roxanne és egy fiatal kadét, Christian között. Cyrano... több»