25 év után visszatér egy régi ismerős arc a Mission: Impossible franchise-ban.

Christopher McQuarrie rendező ugyanis az Instagramon árulta el, hogy az idén nyáron megjelenő Mission: Impossible - Leszámolás későbbi folytatásában Rolf Saxon is szerepel majd, aki William Donloe karakterét alakította az eredeti 1996-os Mission: Impossible filmben. Ő volt az a szerencsétlenül járt CIA elemző, akit végül áthelyeztek “egy alaszkai sarki állomáshoz”, miután Ethan Hunt sikeresen ellopta az ügynöklista egyik felét.

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christopher McQuarrie (@christophermcquarrie) által megosztott bejegyzés

Korábban McQuarrie azt is bejelentette, hogy Lucy Tulugarjuk inuit színész is csatlakozik a stábhoz, illetve a Leszámolás második felvonásában ott lesz a Ted Lasso sztárja, Hannah Waddingham is.

Ugyanakkor Saxon nem az egyetlen, aki visszatér az első rész szereplői közül, az már biztosra vehető, hogy Henry Czerny ismét Eugene Kittridge bőrébe bújik majd. A Mission: Impossible - Leszámolás a tervek szerint július 13-án kerül majd a mozikba, Tom Cruise mellett pedig érkezik Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Hayley Atwell, Cary Elwes és Mark Gatiss.

akció | kaland | thriller

SkyShowtime (2024.02.09.)

Hat világszerte népszerű epizód után újabb akció kémfilmmel bővül a több milliárd dolláros Mission Impossible franchise a főszerepben az Ethan Huntot alakító Tom Cruise-zal... több»