Nagyon úgy fest, hogy jön a Wonder Woman spin-off!

A hétvégén lezajlott brazíliai Comic-Conon a Wonder Woman 1984 rendezője, Patty Jenkins egy újságíró kérdésére megerősítette, hogy a Warner már dolgozik a projekten. Saját filmet kaphatnak az amazonok!

Még ki sem hűlt a Wonder Woman 1984 első előzetese (a trailert idefent láthatjátok, ha lemaradtatok volna róla), máris itt a következő jó hír a franchise rajongóinak: az Aquaman után a Wonder Woman is saját spin-offot kaphat, melynek története az amazonok köré épül majd.

Legalábbis a rendező, Patty Jenkins nyilatkozata szerint, aki elmondta, hogy a Warner már fejleszti a produkciót, melynek munkálataiból producerként veszi majd ki a részét.

Bár a hírt egyelőre nem erősítette meg a stúdió, és csak egy újságíró Twitter-bejegyzésére alapozhatunk, de alapvetően van logika és fantázia a dologban, különösen az után, hogy a Warner már hónapokkal ezelőtt bejelentette, hogy elkészíti az Aquamanből spin-offját az árok halszörnyeiről.

Gal GadotChris PineRobin WrightKristen WiigConnie NielsenPedro PascalGabriella Wilde és Michael Burhan főszereplésével készülő Wonder Woman 1984 június 4-től látható a magyarországi mozikban.