Jamie Foxx és Snoop Dogg nem kegyelmez az új Netflix-filmben. Itt a Nappali műszak magyar feliratos előzetese.

Foxx Bud Jablonskit alakítja, egy férfit, aki a medencetisztítói munka álcáját használja fel a tényleges jövedelméhez, a vámpírvadászathoz. Amikor azonban egy sor problémás gyilkosság miatt kizárják a Vámpírvadászok Nemzetközi Szövetségéből, Bud komoly kihívással kell szembenéznie. A tét pedig nem kisebb, mint az emberi faj további túlélése, hiszen ebben a vámpírokkal teli világban a gyilkos, vérszomjas lények mindenütt ott vannak, és meg kell állítani őket.

Ez a film egy olyan csapattól származik, akik már a John Wick-filmeken is dolgoztak. JJ Perry rendező több filmben is volt kaszkadőr/kaszkadőr-koordinátor és másodrendező, míg Shay Hatten társ-forgatókönyvíró a folytatásokon dolgozott. És nem feledkezhetünk a John Wick rendezőjéről, Chad Stahelskiről sem, aki producerként dolgozott a filmen, melnyek főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Jamie Foxx, Dave Franco, Scott Adkins, Snoop Dogg, Karla Souza, Meagan Good és Steve Howey.

Hazai premierdátum: 2022. 08. 12.

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni:

akció | fantasy | vígjáték

Egy keményen dolgozó, munkás apuka története, aki csak jó életet akar biztosítani a gyors észjárású 8 éves lányának. San Fernandóban végzett medencetisztítói munkája csak... több»