A Netflix mindent belesűrített az új trailerbe, ami miatt rajonghatunk a Stranger Thingsért, és amiért az új szezont talál még jobban szeretjük majd.

A Netflix alaposan belecsapott a lecsóba: mindenféle felhajtás vagy bejelentés nélkül rukkoltak elő a Stranger Things 3 évadának előzetesével, mely már az első másodpercektől megteremti a szériára jellemző egyedi atmoszférát, a nyolcvanas évek retró hangulata pedig tökéletes aláfesti mindezt.

Az új szezon egy évvel a második évad vége után, 1985 nyarán veszi majd fel a fonalat. A főszereplők már tinédzser éveikbe léptek, amit igyekeznek is alaposan megélni, miközben a rendkívüli képességekkel rendelkező Eleven úgy érzi, végre ő is átlagos tinilányként élheti a hétköznapjait. Hawkinsban közeleg a polgármester választás, miközben egy újságíró a kisváros rejtélyes eseményei után kezd nyomozni, a felszín alatt pedig már javában munkálkodnak a gonosz erők.

A főbb szerepekben természetesen visszatér Winona Ryder  David Harbour,, Finn Wolfhard , Millie Bobby Brown , Matthew Modine és, Cary Elwes is.

A Stranger Thingsúj évada július 4-től látható a Netflixen. A friss előzetest idelent tudjátok megnézni.