Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Stranger Things


(Stranger Things)
Stranger Things

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

A történet egy csendes kisvárosban játszódik, ahol mindenki tud mindent a másikról. Egy nap eltűnik egy gyermek, mely felbolydítja és ízeire kezdi szétszedni a városka lakosainak eddig békés kapcsolati hálóját. Kétes kormányzati szervek és sötét erők kezdik körülvenni a várost. A lakók közül azonban vannak páran, akik észlelik, hogy az esettel kapcsolatban vannak a szem számára láthatatlan tényezők is...

(erare)
 
2016. 08. 13. 10:45 

Amilyennek a Super 8-nak kellett volna lennie! Zseniális elegye a drámának, sci-fi nek, horrornak, kalandnak. Hangulatilag egyszerűen fenomenális! Üdítően idézi meg a nyolcvanas évek filmjeit: a főcím zene tiszta John Carpenter érzés, a gyerekszínészek (akik igazából a hátukon vitték az egész filmet) mintha az E.T.-ből érkeztek volna, jó értelemben persze. A parásabb pillanatok meg Stephen King utánérzések. A miliő pedig a jól eltalált, hangulatos 80-as évek! Olyan érzésem volt, hogy mindezt már láttam/átéltem korábban, de mégis annyira összevolt rakva az egész, hogy csak ámulok! Egyetlen kritikám igazából csak a legvége, ami tipikus horrorfilmes fogás, bár ezzel hagyták nyitva az utat az esetleges folytatásnak.

 
2016. 08. 26. 20:30 

Nem állítom, hogy az utóbbi évek legjobb sorozata, de az is igaz, hogy nem tartozom a sorozatfüggők közé. A forgatókönyv kicsit gyengécske és erőltetett, de azért élvezetes kis történet, remek karakterekkel. (Nálam Dustin vitte a prímet.) Viszont hangulata zseniális, ahogy megidézi a 80-as évek filmjeinek hangulatát, folyamatos utalásokkal a korszakra, plusz egy kis 21. századi látványvilággal, ami a Tótágast illeti. Ugyan nem tökéletes, de élvezetes és gyakran izgalmas kis sorozat.

 
2016. 09. 30. 19:25 

Még nagyon az elején tartok, de nagyon jó kis sorozatnak ígérkezik. A főszereplő gyerekek eszméletlen jól alakítanak, valamint a sorozat témája , ez a természetfelettis, kísérletes dolog nagyon tetszik.

David Harbour
Millie Bobby Brown
Finn Wolfhard
 

Winona Ryder 1971-ben született; a sorozat eseményei 1983-ban játszódnak, amikor a színésznő 12 éves volt. Érdekes, hogy sorozatbeli gyermeke is 12 évesen tűnt el...

(erare)
 

Winona Ryder és Matthew Modine korábban dolgozott már együtt a kamera előtt, mégpedig Roy Orbison "A Love is So Beautuful" című dalához készült videoklip kapcsán.

(erare)
 

Holly Wheeler karakterét két kislány alakította, mégpedig a Price ikrek: Anniston és Tinsley.

(erare)
Smoking Barrels: Stranger Things
Nem kell vetélkednie az elismerésért az olyan presztízs-sorozatokkal, mint például a The Leftovers vagy éppen a The Americans és inkább egy másik, szórakoztatóbb irányba terelte a történetet. Még ha nincs is a közvetlen élmezőnyben a sorozat, azért mindenképpen hiányzott már egy olyan darab, ami betölti a televízióban ezt az űrt is és erre ez az évad minden igényt kielégítő volt.
7.5/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.