Bár a címadásunk látatlanban túlzónak tűnhet, de annyi biztos: nem tudunk visszaemlékezni olyan A-kategóriás sztárokkal tűzdelt hollywoodi szuperprodukcióra, mely 99 százalékos értékelést kapott a RottenTomatoes kritikaaggregátor portálon. Márpedig a Tőrbe ejtve épp egy ilyen film!

Az utolsó Jedik rendezője, Rian Johnson valamire nagyon ráérezhetett, ugyanis a Tőrbe ejtve kritikái nem győzik méltatni az Agatha Christie-szerű krimit, melyhez megérkezett a végső előzetes. Természetesen a film marketingesei értik annyi a dolgukat, hogy alaposan megtűzdelték a trailert a kritikusok cikkeiből vett dícsérő idézetekkel.

A film történetének főhőse egy detektív, Benoit Blanc, aki nyomozást indít az elismert krimi író, Harlan Thrombey rejtélyes halálának ügyében.

A Tőrbe ejtve főbb szerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Chris EvansDaniel CraigJamie Lee CurtisChristopher PlummerJaeden LieberherToni Collette és Michael Shannon. A film november 28-tól látható a magyarországi mozikban, a friss trailert idelent találjátok.