Nem vicc: újabb Power Rangers-filmek jönnek

A Hasbro nem engedi el a Power Rangers kezét, és ezt maga Brian Goldner CEO jelentette be a cég stratégiai konferenciáján.

Bár a legutóbbi film, a Power Rangers kudarcot vallott mind az amerikai, mind a nemzetközi pénztáraknál, és még a közönség sem ájult el tőle, a Hasbro mindenképpen szeretné új életre kelteni a karaktereket, és elkészíteni a folytatásokat.

A cég ugyanis májusban vásárolta meg a Saban Entertainmenttől a Power Rangers jogait, így sokkal mélyebben és átfogóbban hasznosíthatják majd a Power Rangers nyújtotta lehetőségeket. Goldner arról beszélt, hogy előszereplős és animációs filmeket terveznek – és természetesen világszerte forgalmazott játékokat és egyéb fogyasztói termékeket. Vagyis a Hasbro tényleg egy átfogó terv keretén belül szeretné kiaknázni az ebben rejlő lehetőségeket.

Így most már az esetleges rajongóknak is tiszta, hogy a Power Rangers-filmek el fognak készülni a jövőben: méghozzá ismét a Lionsgate-el karöltve. A Hasbro-filmek forgalmazásáért pedig tavaly óta a Paramount Pictures felel, úgyhogy a legnagyobb háttérszereplők már megvannak. Most már csak az a kérdés: ki felel majd a kreatív tartalomért?