Netflix: 10 új sorozat, amire az egész világ rákattant az elmúlt héten

Ha eddig bárki is aggódott volna amiatt, hogy bármi akadálya legyen annak, hogy a Netflix zöld utat adjon A 3-test probléma második évadának, azoknak megnyugtatásul közöljük, hogy a sorozat már harmadik hete kimagasló nézettséget ér el a platformon.

Merthogy a széria az április 8-14-ei héten 4,8 milliós nézettséget hozott össze, ezzel pedig a továbbra is a streamingszolgáltató egyik legnézettebb tartalmának számít, van itt azonban valami, ami szintén szép teljesítménnyel büszkélkedhet.

A nem angol nyelvű sorozatok terén ugyanis szintén elképesztő nézettséget, 9,8 millió megtekintést produkált a Paraziták: A szürkeség, illetve a Cüneyt Kaya és Marvin Kren rendezésében készült Görbe utakon is 5 milliós megtekitnést hozott össze.

Visszakanyarodva az angol nyelvű megjelenésekhez, a második helyet a Nyitott ajtók: Börtönkísérlet című dokusorozat húzta be 3,9 millió megtekintéssel, míg a dobogó harmadik fokán Guy Ritchie és Nima Nourizadeh sorozata, az Úriemberek végzett 3,7 millió megtekintéssel.

A teljes listát lentebb közöljük, amelyhez kellemes böngészést és jó szórakozást kívánunk!

#10

családi

Netflix

Carmie Henley a tizenharmadik születésnapján arra ébred, hogy hirtelen természetfeletti képességekkel rendelkezik. Képregény-rajongó legjobb barátja, Kev segítségével rájön,... több»

1,6 millió megtekintés
#9

dokumentum

Netflix

Felfedezhetjük Mózes életét és útját, amely során kitaszítottból és gyilkosból prófétává, illetve a héberek szabadítójává válik. több»

Rendező: Benjamin Ross
Szereplők: Yassine Barfoud, Sami Fekkak
2,1 millió megtekintés
#8

dokumentum | krimi | misztikus

Netflix

A dokumentumfilm hátborzongató jelenségek nyomában jár – veszélyes találkozások, bizarr eltűnések, kísérteties történések, illetve egyéb zavarba ejtő események. több»

2,2 millió megtekintés
#7

dráma | romantikus

Netflix

A Hartley High középiskola 20 évvel később. Új barátaival - a kívülállókkal, Quinnivel és Darrennel - Amerie-nek helyre kell hoznia a hírnevét, miközben a szerelem, a szex és... több»

2,3 millió megtekintés
#6

72 Ripley  (2024)

(6)

dráma | krimi | thriller

Netflix

Tom Ripley, a hatvanas évek elején New Yorkban élő szélhámos egy gazdag ember megbízásából Olaszországba utazik, hogy megpróbálja meggyőzni csavargó fiát, Dickie Greenleafet,... több»

2,5 millió megtekintés
#5

33 Szarvasbébi  (2024)

(3)

dráma | életrajzi

Netflix

A történet Richard Gadd író és előadóművész eltorzult kapcsolatát követi nyomon női zaklatójával, és annak hatását, ahogyan végül kénytelen szembenézni egy mélyen... több»

2,6 millió megtekintés
#4

animáció | kaland | rövidfilm

Netflix

Nyomon követhetjük egy T-rex család fergeteges csínytevéseit, amint az őskori vadonban az élet megpróbáltatásaival küzdenek, miközben hozzá nem értő dinoszauruszok veszik... több»

Rendező: Simone Giampaolo
3,1 millió megtekintés
#3

75 Úriemberek  (2024)

(11) (1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Eddie Horniman megörökölte angol arisztokrata apjának jelentős vagyonát, és ő lesz Halstead legújabb hercege. Viszont rádöbben, hogy a birtok Európa legnagyobb marihuánafarmján... több»

3,7 millió megtekintés
#2

dokumentum

Netflix

Egy arkansasi büntetés-végrehajtási intézetben egy seriff radikális társadalmi kísérletet hajt végre, hogy a bebörtönzött férfiaknak nagyobb mozgásteret biztosítson ebben a... több»

3,9 millió megtekintés
#1

53 A 3-test probléma  (2024)

(18) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

4,8 millió megtekintés