Netflix: A Bridgerton spin-off szexjelenete mellett nem lehet szó nélkül elmenni

A Netflix egyik nagy sikere, a Bridgerton most egy spin-off sorozatot kap, ami azt jelenti, hogy lesznek báli ruhák, régimódi romantika és igen - sok szex. 

Mint kiderült, a Sarolta királyné: egy Bridgerton-történet a "legfelháborítóbb és legpajzánabb" jelenetet tartalmazza(?). Tegyük hozzá, hogy minden csak ízlés dolga, de biztosan van, akinek sok(k) lehet.

!Spoilerek következnek a sorozat 3. epizódjáról! Ha még nem láttad és meglepetést szeretnél, MOST zárd be a cikket!

Az anyasorozat, a Bridgerton, amely a Netflix történetének legnézettebb sorozata, két évaddal rendelkezik, és egy 4. évaddal meghosszabbították. A Shonda Rhimes történelmi romantikus sorozat (amely Regé-Jean Page-et a sztárságba repítette) a Régensség korabeli Angliában játszódik, és minden évadban a címszereplő család egy-egy testvérét követi nyomon, ahogy megtalálják a szerelmet és a lepedők közé zuhnnak. Sarolta királynő (Golda Rosheuvel) pedig az uralkodó, aki mindenek felett dönt. 

A sorozat hamar hírhedté vált a gőzös, R-kategóriás jeleneteiről. Egy rajongó még azt is állította, hogy a sorozat miatt esett teherbe: "A herceg különösen felizgatott - és aztán a férjem élvezhette az előnyöket a hálószobában" - mondta Page karakterére utalva.

Az előzménysorozatban Sarolta királynő fiatalabb változatát India Amarteifio alakítja. A történet a fiatal Satoltát követi, aki vonakodva megy bele egy elrendezett házasságba a jóképű, de problémás György királlyal (Corey Mylchreest). A pár idegenekként kezdi és meg kell találniuk a módját, hogy kapcsolatuk működjön. (A Bridgerton-korszakban mintegy 15 gyermekük van, tehát megtalálták a módját).

A Sarolta királynő említett szexjelenete azonban egy ismerős mellékszereplő mellékszálából származik. 

A történet ugyanis szintén a magabiztos és éles nyelvű Lady Agatha Danbury korai napjait is nyomonköveti. A Bridgertonban őt Adjoa Andoh alakítja. A karakter fiatalabb változatát pedig Arsema Thomas kelti életre.

A nő egy szerelem nélküli házasság csapdájába esett egy sokkal idősebb férfival, Lord Danburyvel (Cyril Nri). Több jelenetben csak fekszik és nem élvezi az aktust.

A sorozat harmadik epizódjában a kettejük közötti szexjelenet úgy kezdődik, mint a szokásos üzlet - a férfi a városba megy, miközben a nő unottan és kényelmetlenül néz. A férfi ráadásul hátulról csinálja a dolgot, így a nő nem látja őt. Amikor a férfi hirtelen megáll, a zavart Agatha megkérdezi: "Uram? Uram, befejezted ... befejezted?"

Egy hangos "puff" hang hallatszik, és Agatha megfordul, hogy felfedezze, hogy a férfi holtan rogyott össze.

Így van, Bridgerton bevállalta. Valaki meghal egy szexjelenet közepén.

A Sarolta királynőben rengeteg más fülledt rész is akad, köztük néhány LMBTQ+ jelenet két férfi szolga között. 

Amikor a Bridgerton 2. évadának premierjekor a nézők panaszkodtak, hogy nincs benne annyi szex, mint amennyit a sorozattól elvártak. 

"[Nekem] mély érzéseim vannak az árulás és a beteljesületlen elvárások miatt" - mondta a 35 éves Bridget Chun, Bridgerton-rajongó és a "Romance at a Glance" podcast házigazdája a The Postnak a csalódottságáról, amiért nem történt semmi izgalmasabb az évadban. 

"Az első évadban az első személy, akit szexelni látunk, Anthony. A szex ... csodálatos. Szóval a 2. évadban vártam, sőt, szükségem volt rá, hogy Kate-nek megadja" - mondta Chun - "Azt mondja az egyik epizódban: 'Ó, a dolgok, amiket megtaníthatnék neked'. De aztán soha nem tanít neki semmit. Csak egy montázst kapunk... Mélységesen boldogtalan voltam".

A Sarolta királynőben ezzel szemben rengeteg hancúrozás van, beleértve azt a haláljelenetet is. Ezúttal a rajongók nem maradhatnak kielégítetlenül.

dráma | életrajzi | történelmi

A Bridgerton előzménye Charlotte királynő felemelkedése és hatalomra jutása köré épül, és azt meséli el, hogy a fiatal királynő és György király házassága hogyan alakult... több»