Netflix: Erről a 2 filmről és sorozatról nem akarsz lemaradni ezen a héten (52. hét, 2023)

A Netflix az év utolsó pár napjára, úgy döntött, nem áraszt el bennünket mérhetetlen mennyiségű tartalommal.

Amit viszont hoz, az olyasmi, amire - talán - sokan már régóta várnak! Jön az egyik nagy kedvenc spin offja: A nagy pénzrablás: Berlin

De nem csak a spanyol sikersorozat kedvelt karakterének kalandjait lesz érdemes figyelni, mert egy vad dokufilm is landol a platformon, amit, ha szereted a műfajt, mindenképp látnod kell.

#2

dokumentum

Netflix

A kontrollálatlan tinédzsereket Amerika-szerte egy terápiás táborba küldték a zord utahi sivatagba. A körülmények brutálisak voltak, de a személyzet még rosszabb volt. több»

Rendező: Liza Williams
Az eredeti címen Hell Camp néven futó filmről a streamer a következő összefoglalót tette közzé: "Egy hírhedt vadon-"terápiás" tábor brutális körülményeit - és az oda járó problémás tinédzserek állítólagos bántalmazását - tárja fel ez a megragadó, mindent megmutató dokumentumfilm".
#1

akció | dráma | krimi

Netflix

Visszatérve A nagy pénzrablás eseményei előtti aranykorba, Berlin és egy mesteri banda összegyűlik Párizsban, hogy megtervezzék minden idők egyik legambiciózusabb rablását. több»

Az előzmény-spinoff a rajongók kedvenc karakterére, Berlinre koncentrál, és tele van romantikával, intrikával, kalanddal és persze egy hatalmas rablással, amelynek során 44 millió dollár értékű ékszert kell eltüntetnie professzorunknak. Az eredeti Money Heist sorozatban "A professzor" a spanyol királyi pénzverde merész kirablását tervezi meg. Ő az agy a terv mögött, míg a "Berlin" fedőnevű tolvaj egy bűnözői csapat vezetőjeként hajtja végre a tervet, akik mindannyian városok után kapták a kódnevüket. A streamer új sorozatában a nézők tehát a még Berlin névre hallható profot követhetik, amint egy merész rablást tervez, amelynek során 44 millió dollár értékű ékszert kell ellopnia Párizsban. Ehhez egy csapatnyi ügyes bűnözőt szed össze, köztük a kiberbiztonsági lángelmét, Keilát, közeli barátját, Damiant, a kockázatvállaló szabadúszó Cameront, a fegyverszakértő Bruce-t és egy Roi nevű lakatost. "Ez egy utazás a karakter aranykorába" - mondta Alex Pina, a Money Heist alkotója egy Netflix-interjúban a nyolc epizódból álló sorozatról, amely december 29-én kerül a Netflixre.