Netflix: Ez most a 10 legnézettebb sorozat a világon, komoly csata zajlott az első helyért

Az idegenek inváziójának legújabb verzióját vizionáló sorozat épp most pipált ki egy olyan pontot, ami abszolút kötelező volt, ha a Netflix folytatni akarta a sorozatot! Igen, a A 3-test probléma sínen van!

A Trónok harca showrunnereinek és True Blood - Inni és élni hagynis Alexander Woo-nak a projektje olyan sok nézőt gyűjtött össze, hogy mostanra a világ első számú Netflix-sorozata lett.

A héten a Netflix 10 legjobb angol nyelvű sorozata közt a sereghajtó Dave Attell legújabb showja, a Dave Attell: Hot Cross Buns - 1,5 millió megtekintéssel. A lista többi szereplőjét megtalálod alább a toplistában!

A 3-test probléma újdonsült sikeressége

Tekintettel arra, hogy a sorozat e heti nézettségi adatai a streaming elérhetőség első teljes hetéből származnak, úgy tűnik, hogy a sorozatnak (amely jelenleg a Netflix történetének legdrágább epizódonkénti show-büdzsé rekordere) elengedhetetlenül fontos, hogy legalább még egyszer növelje nézettségi mutatóit.

A héten ugyanis a nézettségi összesítés hét nap adatait tükrözte, míg a múlt héten csak négy napnyi futás alapján jöttek ki a számokkal. Vagyis, ha a következő héten újra visszaesik a nézettség, az biztosan nem jó jel egy esetleges folytatásra nézve.

Egyelőre azonban ez a nagyszabású sorozat a héten a világ 93 országában a Netflix Top 10-es listáján szerepel. Számos kritika éri, de az tény, hogy szépen ábrázolja, mennyire fontos a tudomány egy civilizáció számára. Ha szereted a tudományt a középpontba állító disztópikus történeteket, akkor ez a köyvadaptáció mindenképp a te műsorod!

Hol nézheted?

Amennyiben van élő Netflix előfizetésed, csak menj a sorozat (vagy bármely más, a listában szereplő sorozat) mafab adatlapjára, kattints a Netflix ikonra és már indulhat is a lejátszás! Készülj fel, mert itt törnöd kell majd a fejed! A 3-test probléma mindenkit komoly próba elé állít!

#9

animáció | kaland | vígjáték

Netflix

Láthatjuk a versenyzők legújabb generációját, akik észbontó futamokat, extrém kaszkadőr mutatványokat és izgalmas kihívásokat élnek át. több»

1,9 millió megtekintés
#8

valóságshow

Netflix

Mauricio ingatlanügynöksége visszatér a második évadban, még több drámával, humorral és magasabb tétekkel. több»

1,9 millió megtekintés
#7

animáció | kaland | rövidfilm

Netflix

Nyomon követhetjük egy T-rex család fergeteges csínytevéseit, amint az őskori vadonban az élet megpróbáltatásaival küzdenek, miközben hozzá nem értő dinoszauruszok veszik... több»

Rendező: Simone Giampaolo
2 millió megtekintés
#6

66 Gabi babaháza  (2021)

(3)

animáció | családi | fantasy | kaland | rövidfilm

Netflix

Ez a színes sorozat szobáról szobára kalauzolja az óvodásokat egy fantasztikus babaházban, amely elbűvölő világokat és ellenállhatatlan cicákat és karaktereket tartalmaz. több»

9. évad - 2,3 millió megtekintés
#5

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Netflix

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»

2,4 millió megtekintés
#4

dokumentum | krimi

Netflix

Egy dokumentumfilm-sorozat a New York nyomozói és ügyészei által megoldott ügyek feltárásáról. több»


Szereplők: Dick Wolf
 4.7 millió megtekintés
#3

75 Úriemberek  (2024)

(10) (1)

akció | krimi | vígjáték

Netflix

Eddie Horniman megörökölte angol arisztokrata apjának jelentős vagyonát, és ő lesz Halstead legújabb hercege. Viszont rádöbben, hogy a birtok Európa legnagyobb marihuánafarmján... több»

7,8 millió megtekintés
#2

dokumentum

Netflix

Felfedezhetjük Mózes életét és útját, amely során kitaszítottból és gyilkosból prófétává, illetve a héberek szabadítójává válik. több»

Rendező: Benjamin Ross
Szereplők: Yassine Barfoud, Sami Fekkak
13.5 millió megtekintés
#1

56 A 3-test probléma  (2024)

(18) (2)

dráma | fantasy | kaland

Netflix

A sorozatban az emberiség első alkalommal lép kapcsolatba egy idegen civilizációval. több»

15,6 millió megtekintés