Nagyon úgy tűnik, hogy hat évad után egy filmmel ér véget a Netflix legsikeresebb sorozata, a Birmingham bandája. A széria készítője, Steven Knight szerint azonban lenne még néhány dolog a tarsolyában. Mondjuk a részleteket!

A sorozat ugyanakkor továbbra is masszív és aktív rajongó táborral rendelkezik, akik a 2022-es lezárás után még mindig hatalmas reményekkel várják az esetleges folytatást, így nekik van is egy jó hírünk!

Noha hetedik évadot már nem csinálnak a készítők, egy egészestés filmet összehoznak az igazán átütő fináléhoz. Knight azt is elárulta, hogy az elképzelések szerint a cselekmény a második világháború idején játszódik majd, a tervek szerint pedig a forgatás már az idei évben megkezdődik. És még nem értünk a végére!

Kngiht a héten megkapta a legjobb drámasorozat díját az idei TRIC-gálán (Television and Radio Industries Club), ahol a Mirrornak adott interjúban elmondta még ez a játékfilm sem jelenti teljesen a franchise végét, erről viszont egyelőre nem szeretett volna többet elárulni.

“Soha nem tudtuk volna megjósolni, hogy ez a birminghami gengszterekről szóló sorozat ilyen nagy visszhangot fog kiváltani. Vannak dolgok, amelyek egyszerűen csak úgy tűnnek, hogy a megfelelő időben történnek, szerencsésen alakulnak, és megragadják az embereket, és ezt mindenki érzi, aki ezen dolgozik. Mi következik? Azt még be kell jelentenünk. De ez még nem a vége” - mondta Knight.

Nagyon úgy tűnik, hogy az alkotók a jövőben egy egész franchise kiépítésében gondolkodnak majd, ezt azonban egyelőre kénytelenek leszünk kivárni. A teljes Birmingham bandája sorozat elérhető a Netflix műsorkínálatában, az adatlapon található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a szériát, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.