Netflix: Végre előzetest kapott Ana De Armas botrányosnak ígérkező Marilyn Monroe-filmje, a Szöszi

Andrew Dominik nemrégiben beszélt arról, hogy következő rendezésében, a Szösziben mindenki talál majd valamit, amin megbotránkozhat. Bár a premierre még egy darabig várni kell, az első magyar feliratos előzetes mindenesetre megérkezett.

A film Hollywood történetének egyik legünnepeltebb és egyben legtitokzatosabb színésznőjének, Marilyn Monroe életébe nyújt bepillantást a film, és bár az előzetes a cselekményről egyelőre keveset árul el, az már most biztosra vehető, hogy az Egyesült Államokban NC-17-es korhatár besorolást kap a film.

Erre pedig nem túl sok példát lehet felhozni az elmúlt évek filmtermései közül, mivel a stúdiók ilyen esetben mindig igyekeznek “finomítani” az explicit tartalmon, hogy megkapják az alacsonyabb korhatár besorolást.

Marilyn Monroe szerepében Ana de Armas lesz látható a filmben, a további szerepeket pedig Adrien Brody, Bobby Cannavale, Garret Dillahunt és Julianne Nicholson alakítják. A Szöszi szeptember 28-án debütál a Netflix műsorkínálatában.

48 Szöszi  (2022)

családi | dráma | életrajzi | misztikus | romantikus

A filmben, Andrew Dominik rendező tolmácsolásában megismerhetjük Marilyn Monroe életét és munkásságát. A produkció alapját Joyce Carol Oates azonos című regénye... több»