Netflix: Vérfürdőt ígér az új horror sorozat, itt az Edgar Allan Poe-adaptáció előzetese

A Hill-ház szelleme után Mike Flanaghan visszatér Edgar Allan Poe híres novellájának, "The Fall of the House of Usher" (Az Usher-ház bukása) feldolgozásával. Íme, a hangulatosan véres trailer!

A Netflixen idő előtt Halloween van a horror rajongóinak. A The Haunting of Hill House, A Bly-udvarház szelleme,  a Midnight Sermons és a Midnight Club című sorozatok után a platform most bemutatja Mike Flanaghan új alkotását, Az Usher-ház bukása  címűt. Ez pedig újra összehozza a showrunnert számos kedvenc színészével!

A nyolc epizódból álló sorozat trailere megnyugtat minket, hogy Mike Flanaghan rendező semmit sem veszített rendezői érzékéből és a borzalmas képek iránti vonzódásából. Az Usher-ház bukása családi vérfürdőnek ígérkezik, amely a horror és az Utódlás rajongóinak is mutat valamit.

A történet a kegyetlen testvérpár, Roderick és Madeline Usher sorsát követi nyomon, akik a Fortunato gyógyszergyár, azaz a hatalom, a gazdagság és a "kiváltságok birodalmának" alapítói. Ám a múlt titkai újra felszínre kerülnek, ahogy egyik Usher-örökös a másik után eltűnik.

A szereplőgárda tagjai közt olyan színészekkel találkozhatunk, mint Bruce Greenwood - aki a sorozatból a forgatáson elkövetett szexuális zaklatás vádja után kirúgott Frank Langella helyére lépett -, Carla Gugino, Henry Thomas, Mark Hamill és Mary McDonnell.

Az Usher-ház bukása október 12-én debütál a Netflixen.

dráma | horror

Mike Flanagan univerzuma egyre bővül, ezúttal Edgar Allan Poe 1839-ben megjelent, The Fall of the House of Usher című novelláját dolgozza fel a legújabb sorozatában. A horrordráma... több»