Nia Vardalos (galériánkban) a Bazi nagy görög lagzi 3-mal először tér vissza a rendezői székbe a franchise-ban. 

A színésznő egy friss interjúban elárulta, hogy első hollywoodi ügynöke azt mondta neki, hogy túl csúnya ahhoz, hogy főszereplő legyen, és nem elég kövér, hogy karakterszínész legyen, ami mélyen megbántotta. 

"Az ügynököm azt mondta, hogy nem vagyok elég szép ahhoz, hogy főszereplő legyek, és nem vagyok elég kövér ahhoz, hogy karakterszínész legyek" - folytatta, megjegyezve, hogy nem ő volt az egyetlen, aki hasonlót tapasztalt. "Az emberek meg sem döbbentek. Azt mondták: 'Ó, igen, az én ügynököm is ugyanezt mondta nekem'. Rájöttem, hogy ez a történet és ez a negativitás magával rántott. Valamivé át kellett alakítanom a tapasztalatokat, ezért kölcsönkértem egy barátom számítógépét, és megírtam a Bazi nagy görög lagzi forgatókönyvét" - mondta. A szóban forgó film végül 2002-ben áttörő sikert aratott. 

Vardalos eddig is íróként jegyezte a filmeket és szerepelt a franchise-ban, de ez az első alkalom, hogy a rendezést is bevállalta. 

Utolsó rendezői munkája a 2009-es Bazi rossz Valentin-nap volt, amely nem teljesített jól a kasszáknál. 

A Bazi nagy görög lagzi 3 már a mozikban.

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime (2024.04.08.)

A nagysikerű vigjáték harmaik felvonásában folytatódik Ian (John Corbett) és Toula (Nia Vardalos) fergeteges története. A folytatásban egy görögországi esküvő van napirenden,... több»