Nicolas Cage-dzsel jön az élőszereplős Pókember-sorozat

A Pókember - Irány a Pókverzum után Nicolas Cage visszatér Noir Pókember szerepében, ám ezúttal egy élőszereplős változatban.

Merthogy élőszereplős sorozatot kap a karakter, amely az MGM+ és az Amazon Prime Video közreműködésében készül. A Variety magazin még 2023 februárjában számolt be arról, hogy fejlesztés alatt áll a projekt, noha akkor még nem lehetett tudni, hogy Cage kapja a főszerepet.

“A Marvel-univerzum kibővítése a Noir-ral egyedülállóan különleges lehetőség, és megtiszteltetés számunkra, hogy elhozhassuk a sorozatot globális Prime Video ügyfeleinknek” - nyilatkozta  Vernon Sanders, az Amazon MGM Studios televíziós részlegének vezetője.

A sorozatot Oren Uziel és Steve Lightfoot készíti, akik a társ-showrunner és executive producer szerepét is betöltik. A sorozatot az Irány a Pókverzum csapatával, Phil Lorddal, Christopher Millerrel és Amy Pascallal együtt fejlesztették, akik szintén executive producerként vesznek részt a munkálatokban.

akció | animáció | családi | kaland | sci-fi

Úgy tűnik, hogy egyszer minden szuperhőst utolér a végzete. Miután közös erővel Homokembernek, Doctor Octopusnak, Electronak, Kravennek és a Keselyűnek sikerült legyőzniük... több»