Nyereményjáték – Nyerj páros belépőjegyet a Halálos iramban 7-re

Szeretnéd látni a pároddal a Halálos iramban 7-et? A Mafab.hu nyereményjátékának keretein belül páros belépőjegyet sorsolunk ki a nagysikerű széria legújabb epizódjára. A részletek a kattintás után!

Április 2-án debütál a mozikban a rendkívül sikeres Halálos iramban franchise legújabb része, melyet egy szerencsés játékosunk párjával tekinthet meg az ország bármelyik Cinema City mozijában (kivétel a Mammut). Nincs más teendőtök, mint ide kattintva a Mafab.hu Facebook oldalán megosztani a nyereményjátékunkkal kapcsolatos bejegyzést.

A sorsolásra 2015. április 3-án kerül sor. A belépőjegy hagyományos, 2D-s vetítésre érvényes. A nyertesek nevét péntek este tesszük közzé a Facebook oldalunkon.

Hatalmas várakozások előzik meg a Halálos iramban 7 premierjét, melyet a franchise egyik főszereplője, a tragikus körülmények között elhunyt Paul Walker már nem élhetett meg. A színészt több testdublőr és kaszkadőr helyettesítette, de az alkotók bevetették a CGI technológiát is. Walker helyére két testvére, Caleb és Cody Walker is beugrott egy-egy jelenet erejéig, akik hangjukkal is hozzájárultak a produkcióhoz.

A film további főszerepeiben olyan színészeket láthatunk, mint Jason Statham, Tyrese Gibson, Vin Diesel, Dwayne Johnson vagy Michelle Rodriguez.

Ha mindent tudni szeretnél a Halálos iramban 7-ről, akkor ide kattintva látogass el a produkció profiljába, ahol számos, a filmmel kapcsolatos tény és érdekesség mellett bőséges képgalériát, posztereket és 41 videóból álló gyűjteményt találsz (előzetesek, filmrészletek, kulisszák mögötti felvételek és interjúk).