Nehéz lenne még egy olyan jó színész-karakter párost találni, mint Hugh Jackman és Rozsomák. Amikor ő kapta a szerepet az X-Men - A kívülállók című filmben 2000-ben, neve összenőtt a szuperhőssel. Így teljesen érthető, hogy amióta Jackman a szögre akasztotta a bőrkabátot és az adamantium-karmokat, Hollywoodnak nehéz eldönteni, ki játssza tovább a mutánst.

2017-ben búcsúzhattunk el az ausztrál színésztől a franchise-ban, amikor a Logan - Farkas című filmben játszotta utoljára a karaktert. Viszont elképzelhető, hogy végre előkerült az örökös: a Halo című sorozat sztárja.

A Logan óta nagyon sok színész neve előjött a szereppel kapcsolatban: Tom Hardy, Kit Harington, Taron Egerton - csak hogy néhányan említsünk. Az esélyesek listája most egy új névvel bővült, mivel Pablo Schreiber (lásd a galériánkban) egy podcastben elárulta, hogy többször is találkozott már a Marvel vezetőivel.

Az egyik ilyen alkalommal került szóba Rozsomák szerepe, aki Pablo egyik kedvenc szuperhőse gyermekkora óta. Elmondása szerint egy álom válna valóra, ha lehetősége lenne eljátszani a karaktert. Érdekes tény továbbra az is, hogy bátyja, Liev Schreiber játszotta Sabretooth szerepét az X-Men kezdetek: Farkas című produkcióban.

A 43 éves színész 196 cm magas, így fizikailag annyira nem felel meg Rozsomáknak, hiszen a szuperhős viszonylag alacsony és zömök. Persze, ez nem biztos, hogy gondot jelent, mivel Hugh Jackman is magasabb és izmosabb volt. Ha a Marvel ezt a vonalat szeretné folytatni, akkor Pablo Schreiber nagyon is esélyes. De lehet, hogy most képregényhűbb verziót szeretnének alkotni?