Ő lesz az új Fekete Párduc?

Lassan egy éve már, hogy elhunyt a Fekete Párduc sztárja, Chadwick Boseman, miután szervezete feladta a harcot a rákkal szemben. A színész mindvégig titokban tartotta a betegségét, olyannyira, hogy a Disney sem tudott róla. A halálát követően egy időre kérdésessé vált a folytatás sorsa, de a Marvel végül úgy döntött, tovább viszik a karakter történetét.

Az elmúlt hónapokban számos jelölt neve merült fel Fekete Párduc szerepére, de a rengeteg pletyka után úgy tűnik, kezdenek körvonalazódni a Marvel tervei.

A BRG számolt be róla a közelmúltban, hogy bár a Marvel a film marketing kampánya során egyáltalán nem tervezi leleplezni, hogy ki veszi át a stafétát Bosemantől, a színfalak mögött már megszületett a döntés. 

Ha hihetünk a híreknek, T'Challa húga, Shuri (Letitia Wright) lesz az új Fekete Párduc, és ő száll majd szembe a Vakanda, légy áldott! nemezisével, bár arról egyelőre nincsenek információk, hogy miként kezeli majd a film az eredeti karakter hiányát. Annyi azonban biztos, hogy T'Challa karakterét még néhány jelenet erejéig sem fogják 'feltámasztani' CGI-jal, ami tiszteletreméltó döntés a stúdió részéről. 

Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! 2022. július 7-én debütál a magyarországi mozikban. 

akció | kaland | sci-fi

A Marvel Studios Fekete Párduc című új filmjének hőse T’Challa, aki apja halálát követően hazatér az elszigetelt, ám technológiailag fejlett afrikai országba, Wakanda... több»