Őrült tempót diktál Chris Hemsworth, itt a Tyler Rake 2 új előzetese magyar felirattal

A Netflix bemutatta a világszerte milliók által várt Tyler Rake: A kimenekítés 2 című akciófilm második előzetesét, amely egy elképesztő, vágás nélküli akciójelenetbe enged bepillantást a nézőknek Chris Hemsworth főszerepésével.

Sam Hargrave filmrendező az eredeti Tyler Rake rendezői debütálása után ismét visszatért, és ismét hozza magával kaszkadőr-koordinátori tapasztalatait, amelyeket olyan híres filmeken való munkája során szerzett, mint a Bosszúállók: Végjáték, a Deadpool 2, Bosszúállók: Végtelen háború, az Öngyilkos osztag, az Amerika kapitány: Polgárháború és az Atomszőke. 

Hargrave korábban a Bosszúállók 3-4 és a az Amerika kapitány: Polgárháború című filmeken dolgozott együtt Joe és Anthony Russóval, akik mindkét Tyler Rake-film producerei is.

Az első rész sikert ért el a Netflixen, és a legnézettebb eredeti filmjük lett annak idején. Az akciódús produkciót a 2020. áprilisi megjelenését követő négy héten belül 99 millió háztartásban nézték meg, sőt, és a 2020-as év negyedik legnézettebb streamingfilmje lett.

Tehát elő a naptárralla, hiszen a Tyler Rake premierje június 16-án lesz a Netflixen. Az előzetest idelent mutatjuk.

akció | thriller

A Netflix égisze alatt 2020-ban debütált Tyler Rake: A kimenekítés őrült és eszeméletlenül pörgős akciójával azonnal közönségsikerré vált. Chris Hemsworth visszatér... több»