Oscar esélyes filmnek ígérkezik Christian Bale új mozija, a The Promise (előzetes)

Befutott a The Promise első előzetese, nézd meg magyar felirattal!

Előzetest kapott a 2017-es díjszezon egyik legnagyobb esélyesének tartott The Promise trailere.

A történet szerint egy kis örmény faluból származó férfi, Michael orvostanhallgató lesz Konstantinnápolyban, ahol barátságot köt egy nagyhatalmú tábornokkal. Chistopher (Christian Bale)  az Associated Press újságírója a városba érkezik Ana, az örmény származású, de Párizsban nevelekedett nővel az oldalán. Michael én Ana között gyengéd érzelmi szálak bontakoznak ki. Mindeközben az Ottomán Birodalom seregei üldözőbe veszik az örményeket, akiknek nem sok választásuk marad: vagy menekülnek, vagy szembenéznek a halállal. Michael, Christopher és Ana a francia mentőhajók megérkezéséig megpróbál segítséget nyújtani a menekültek számára.

A film főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint  Christian BaleOscar Isaac vagy Charlotte Le Bon. A Az ígéret rendezői székét a Hotel Ruanda direktora, Terry George fogalhatta el. Az alkotás egyelőre nem kapott hivatalos premierdátumot, de a legnagyobb valószínűség szerint még idén decemberben, vagy jövő év elején debütál majd a tengerentúli mozikban. 

81 Az ígéret (2016)

dráma | történelmi

Az ígéret megtörtént eseményeket feldolgozó, nagyszabású történelmi film, amely az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódik. Itt alakul ki egy szerelmi háromszög egy... több»