Ősszel jön Ben Affleck nagy dobása, itt A könyvelő előzetese

Ígéretes előzetest kapott Ben Affleck új filmje, A könyvelő.

Zseniális könyvelőt alakít  Ben Affleck A könyvelő című új thrillerben. A sejtelmes első előzetes már lényegesen többet árul el az általa alakított zsenifiguráról, így annyit leszűrhetünk, hogy a karaktere igen jóban lesz a számokkal, nem utolsó sorban pedig a fegyverekkel is.

A történet szerint Christian Wolff egy matekzseni, akinek több érzéke van a számohkoz, mint az emberekhez. Egy kisvárosi irodista álcája mögött szabadúszó könyvelőként dolgozik a világ legveszélyesebb bűnszervezeteinek. Miközben Ray King nyomozó (J.K. Simmons) megpróbál a titokzatos férfi nyomára bukkanni, Christian elvállal egy legális munkát egy robotikai cégnek, melynek könyvelésében a fiatal számviteli ügyintéző súlyos ellentmondásokat talál.  

A filmet a Warrior - A végső menet rendezője, Gavin O'Connor készíti, míg a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint között  Jon BernthalAnna Kendrick és J.K. Simmons.

A könyvelő október 6-án debütál a hazai mozikban.

84 A könyvelő (2016)

akció | dráma | krimi

Christian Wolff egy matekzseni, akinek több érzéke van a számohkoz, mint az emberekhez. Egy kisvárosi irodista álcája mögött szabadúszó könyvelőként dolgozik a világ... több»