Rébusz leleplezi Batman titkát a film új előzetesében

"Azért vagyok itt, hogy leleplezzem az igazságot erről a városról" - mondja a titokzatos Edward Nashton, Rébusz, az álarcos sorozatgyilkos, aki élőben közvetíti szadista mesterkedéseit. A trailer utolsó pillanataiban a bűnözős Nashton látszólag leleplezi Batmant: "Próbáltalak elérni, Bruce Wayne". Itt a The Batman nemzetközi előzetese!

Matt Reeves a Total Film Magazine-nak így nyilatkozott Rébusz (Paul Dano) karakteréről: "Szerintem ez a film valószínűleg a legfélelmetesebb Batman (...)". 

"Ez egy detektívtörténet, egy akciófilm és egy pszichológiai thriller" - tette hozzá a rendező. 

Miközben Gotham City álarcos hőse rejtélyes nyomokat követ, hogy leleplezze a tettest és felgöngyölítsen egy összeesküvést, az útja Gotham lepukkant alvilágába vezet, ahol találkozik Selina Kyle-lal (Zoë Kravitz), Carmine Falconéval (John Turturro) és Oswald "Oz" Cobblepot-tal (Colin Farrell).

A főszerepekben Robert Pattinson (Bruce Wayne/Batman), Zoë Kravitz (Selina Kyle/Macskanő), Paul Dano, (Edward Nashton/Riddler), John Turturro (Carmine Falcone), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Colin Farrell (Oswald "Oz" Cobblepot/Pingvin) és Jeffrey Wright (James Gordon hadnagy) lesz látható.

A The Batman március 3-án debütál a mozikban. Nézd meg az új előzetest idelent!

79 Batman  (2022)

akció | dráma | krimi | misztikus

Bruce Wayne, "Gotham hercege", a Wayne vállalat örökösének vagyona több milliárdra becsülhető. Az árva fiú történetét mindannyian ismerjük. Bruce képtelen túllépni szülei... több»