69 Klónok  (2018)

Új előzetest kapott Keanu Reeves sci-fi thrillere, a Klónok, melyben a színészt egy idegbiológus szerepében láthatunk majd.

Keanu Reeves az utóbbi években reneszánszát éli. A John Wick után azonnal jött a folytatás, a hetekben került a mozikban új filmje, a Végállomás: esküvő, jövőre pedig egy sci-fi thrilleren, a Klónok-on a sor, melyet a John Wick trilógia harmadik része követ majd.  

A Replicas főszereplője egy tudós, akinek eltökélt célja, hogy az emberi tudatot digitálisan rögzítse. Csakhogy időközben egy tragikus autóbalesetben elveszíti a családját. A férfi meggyőzik kollégáját, Ed Whittle-t, hogy segítsen neki klónokat gyártani elhunyt szerettei DNS-éből. A sors kemény döntés elé állítja, ugyanis választania kell, hogy a feleségét, vagy a gyermekeit hozza vissza az élők sorába.

A filmet Chad St. John és Stephen Hamel forgatókönyve nyomán Jeffrey Nachmanoff (Homeland: A belső ellenség, Az áruló) rendezi, a produkció főbb szerepeiben olyan színészeket láthatunk majd, mint Keanu Reeves, Thomas Middleditch, Alice Eve, John Ortiz, Emjay Anthony, Nyasha Hatendi és Emily Alyn Lind.

A Replicas egyelőre nem kapott premierdátumot, de minden bizonnyal jövőre kerül a VOD-szolgáltatók kínálatába. 

A film előzetesét idelent tudjátok megnézni: