Ryan Reynold most Brad Pittel trollkodott egy alaposat

Bár meglehetősen nagy hallgatás övezi mostanság a Deadpool 3-at, Ryan Reynolds ettől függetlenül tesz róla, hogy a Marvel nagyszájú antihőse a figyelem középponjtában maradjon.

A színész legutóbb az X-Men Zoom találkozóját trollkodta szét, most pedig Brad Pittnek küldött egy igencsak “szívhez szóló” üzenetet egy instasztorin keresztül. Noha ritkán esik szó róla, Pitt egyik legkülönösebb cameoját tudhatja magáénak a Deadpool második részében.

A színész alakította ugyanis a Deadpool 2-ben a Láthatatlan embert, maga Pitt azonban csupán néhány képkocka erejéig szerepelt a produkcióban. Reynolds egy korábbi interjúban már mesélt arról, hogy kollégája szinte szívességből vállalta a szerepet, most pedig ki is fejezte, hogy mennyire büszke arra, hogy együtt dolgozhattak. Íme, mutatjuk is a szóban forgó képet:

“Rengeteg nagy névvel dolgozhattam együtt, ez a fickó játszotta a Láthatatlan embert” - írja Reynolds. A Deadpool 2-ben egyébként Matt Damon is, ám igazán szemfülesnek kellett lennie annak, aki ki akarta őt szúrni a filmben.